Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень безпеки життєдіяльності дітей в ДНЗ № 7 «Веселка»

Опубліковано: Вівторок, 19 листопада 2019 

min
max

З 11 по 15 листопада 2019 року в Золочівському ДНЗ №7 «Веселка» проходив тиждень безпеки життєдіяльності дітей, який був цікавим, змістовним, насиченим, повчальним, надихаючим. Метою проведення «Тижня безпеки дитини» було поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганда здорового способу життя серед дітей та батьків; вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок, щодо захисту свого життя і здоров’я під час надзвичайних ситуацій.

Тиждень БЖД проводився за тематичними днями: понеділок - «День довкілля», вівторок - «День здоров’я», середа - «Вогонь друг – вогонь ворог», четвер - «Допоможи собі та другові», п’ятниця - «Правила дорожнього руху».

В рамках проведення тижня безпеки дитини в дитячому закладі проводилися різні форми роботи із залученням дітей: заняття («Що таке здоров’я» - молодший дошкільний вік, «Вогонь - друг, вогонь – ворог» - середній дошкільний вік, «Безпека побуту, електроприлади» – старший дошкільний вік, «Транспорт і довкілля» - старший дошкільний вік), ігрова діяльність (сюжетно–рольові ігри «Автомістечко», «Колобок на міській вулиці», «Поради Світлофорчика», «Лікарня»), театралізована діяльність      (лялькова вистава «Кицин дім», драматизація казки «Коза і семеро козенят», «Вечір загадок і відгадок»), розваги (спортивна розвага «Ми малята здоров’ята», «Юні пожежники»), конкурси, бесіди (індивідуальні, групові та колективні), екскурсії, читання художньої літератури, самостійна художня діяльність, моделювання ситуацій та їх розв’язання.

Діти усіх вікових груп отримали та закріпили достатньо знань, умінь і практичних навичок з безпеки життєдіяльності та на випадок екстремальної ситуації. Збагатили знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, правила поведінки в природі, під час пожежі, з електроприладами, гострими та ріжучими предметами, ліками, з незнайомцями та тваринами, тощо.

Всі учасники навчально-виховного процесу крім теоретичних знань отримали важливі практичні навички з порятунку власного життя та допомоги оточуючим у надзвичайній ситуації.

 

       

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

День педагогічної майстерності у ДНЗ № 7 «Веселка» День педагогічної майстерності у ДНЗ № 7 «Веселка» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Колективний перегляд занять - це традиційна форма роботи з підвищення професійної майстерності педагога. У ДНЗ №7 м.Золочів така форма поєднується з інноваційними методиками. Тому, зазвичай, молоді та досвідчені вихователі запозичують якусь "родзинку" для своєї практичної діяльності.    У четвер,19...

Переглядів: 1101 Коментарів: 0

Відділи освіти

Міжнародний день рідної мови в ДНЗ 7 «Веселка» Міжнародний день рідної мови в ДНЗ 7 «Веселка» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 У п’ятницю, 21 лютого 2020 року,  дошкільнята ДНЗ № 7 долучилися до відзначення Міжнародного дня рідної мови. Цей день у  дошкільному закладі  «Веселка» був насичений різноманітними навчальними і виховними заходами. У своїй роботі вихователі ставили за мету розкрити дітям усю красу української мови,...

Переглядів: 943 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook