Період публікації:

від

до

Категорія:

Посвята в гімназисти

Опубліковано: Понеділок, 23 грудня 2019 

min
max

20 грудня в переддень новорічно-різдвяних свят у НВК «СЗШ№2-гімназія» відбулося щорічне, традиційне та одне з найважливіших свят – «Посвята в гімназисти». 48 п’ятикласників урочисто склали клятву гімназиста, виконали гімн гімназії та одержали книжки гімназиста, що символізує їх приєднання до дружної сім’ї гімназистів НВК. Уже з порогу школи всі гості та запрошені поринули в новорічно- казкову атмосферу, а саме дійство відбувалося в не менш святково прикрашеній актовій залі. Цього разу посвята проходила у формі інтелектуальної гри. Юні гімназисти за своїми вподобаннями поділилися на п’ять команд: «Чемпіони», «Митці», «Художники», «Математики» та «Мовознавці» та, попри всі хвилювання, напрочуд легко впоралися зі всіма поставленими перед ними запитаннями. Починалася та завершувалася гра мудрою притчею про Художника та Олівця, яка спонукала до роздумів про сенс життя, а в проміжках між грою п’ятикласники могли продемонструвати всі свої таланти та здібності: тут були і запальне ча-ча-ча, і музична композиція, і картини юної художниці Муравйової Кароліни, і яскрава та феєрична казка «Ріпка» на сучасний лад. Але, мабуть, найсильніше враження на присутніх справив юний математик, учень 2-В класу Зарицький Владислав, який, вивчаючи ментальну арифметику, на очах у глядачів за лічені хвилини усно, без жодних калькуляторів виконував чисельні арифметичні дії, причому всі його обчислення виявилися правильними!

Підвів підсумки гри директор школи Гудзеляк Р.З., отець-декан Петро Івасівка благословив юних гімназистів у добру путь, з привітальним словом виступила завідувач методичним кабінетом відділу освіти Трускавецької міської ради п. Інна Форемна, а вручив п’ятикласникам книжки гімназистів міський голова А.Б.Кульчинський. Свято в цілому викликало чимало позитивних вражень у присутніх, про що свідчили схвильовані обличчя батьків, щасливі та радісні діти, задоволені своєю працею вчителі!

   Хочеться, щоб ця урочиста мить назавжди залишилася в пам’яті п’ятикласників, щоб навчання в гімназії стало для наших дітей яскравим намистом, на яке будуть нанизані перлини радості, усмішок, натхнення та любові, щоб вони з честю та гідністю несли високе звання гімназиста!

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Крути. Вони загинули за Україну (Мостиська ОТГ) Крути. Вони загинули за Україну (Мостиська ОТГ) Опубліковано: Четвер, 31 січня 2019 Під Крутами там молоде юнацтво На прю криваву з ворогами стало. За Україну, славу, честь й багатство Життя юнацьке своє там віддало. Бій під Крутами – це приклад мужності і героїзму, це подвиг і самопожертва, безмежна любов до Батьківщини.  29 січня 2019 року в ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. -...

Переглядів: 544 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook