Період публікації:

від

до

Категорія:

Молодь Львівщини запрошують до участі у конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз 2020»

Опубліковано: П`ятниця, 27 грудня 2019 

min
max

Громадська організація «Всеукраїнська водне товариство «Вотернет» оголошує про початок прийому робіт на конкурс «Всеукраїнський юнацький водний приз 2020» (ВЮВП) – національний етап Міжнародного конкурсу «Stockholm Junior Water Prize».

Конкурс покликаний об'єднати інтелектуальні та творчі здібності молоді задля вирішення проблем раціонального використання водних ресурсів, забезпечення суспільства якісною питною водою, мінімізацією водоспоживання у всіх галузях народного господарства тощо.

В конкурсі можуть брати участь учні середніх шкіл, ліцеїв, коледжів (окрім вищих навчальних закладів III-ІV рівня акредитації) – молодь віком від 15 до 20 років.

Конкурс відкритий для всіх проектів, які торкаються водної тематики. Основні критерії визначення переможця – самостійність виконання, глибина досліджень і новизна прийнятого технічного рішення. Зазначається, що на ВЮВП можна подавати проекти, які вже брали, беруть або братимуть участь в інших конкурсах.

Для участі у конкурсі «Всеукраїнський юнацький водний приз» аплікату необхідно заповнити та надіслати необхідні документи в електронному вигляді або звичайною поштою не пізніше 3 лютого 2020 року. Пакет документів та порядок оформлення конкурсних проектів можна знайти в Положенні про Конкурс.

Національний фінал ВЮВП відбудеться в НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського» 14-17 квітня 2020 року з офіційним нагородженням фіналістів у Посольстві Королівства Швеції в Україні.

Зазначимо, що в Україні Конкурс проводиться з 2003 року та залучив понад 1 500 учасників серед шкільної молоді з усіх регіонів країни. Національний фінал ВЮВП традиційно проводиться у НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського», а урочисте нагородження переможців Гран-Прі та 2-го і 3-го місць проходитиме в Посольстві Швеції в Україні, де Гран-Прі конкурсу – скляну краплю «Медіум» – вручить Надзвичайний та Повноважний Посол. Основна ж нагорода переможцю Гран-Прі – поїздка у Швецію для участі у Stockholm Junior Water Prize.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Активну молодь запрошують до участі в конкурсі соціальних ідей Активну молодь запрошують до участі в конкурсі соціальних ідей Опубліковано: Середа, 08 листопада 2017 Програма з соціальної педагогіки Українського католицького університету проводить конкурс соціальних ідей. До участі запрошують активну молодь віком 14-17 років. Конкурс відбувається в три етапи. На першому етапі потрібно розказати про ідею, яку хочеш реалізувати у своїй громаді (місті, селі, селищі,...

Переглядів: 909 Коментарів: 0

Учнівське та студенське самоврядування

На Львівщині стартував конкурс молодіжних інновацій U-Inn (фото) На Львівщині стартував конкурс молодіжних інновацій U-Inn (фото) Опубліковано: Вівторок, 19 вересня 2017 У понеділок, 18 вересня, презентували конкурс молодіжних інновацій U-Inn для активної та ініціативної молоді. Захід відбувається за ініціативи громадської організації «Жіночі перспективи» та сприяння департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА. Присутнім розповіли про умови участі...

Переглядів: 905 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook