Період публікації:

від

до

Категорія:

Творчі колективи запрошують на Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Різдвяне диво»

Опубліковано: Четвер, 02 січня 2020 

min
max

8 січня 2020 року у заміському комплексі Lake Pakr, що в місті Новомосковську Дніпропетровської області, відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс вертепів та гуртів колядників «Різдвяне диво».

Організаторами заходу виступають Асоціація рестораторів м. Дніпро та Благодійна організація Всеукраїнський благодійний фонд «Злагода».

Фестиваль проводиться з метою розвитку українського аматорського мистецтва, відтворення, популяризації та збереження народних звичаїв, свят, традицій та обрядів, сприяння розширенню мистецько-художнього світогляду учасників, збагачення їх духовності, встановлення творчих стосунків між аматорами об’єднаних територіальних громад. Фестиваль проводиться для відродження традицій вертепної драми-старовинного українського народного театру та традицій колядування, щедрування; залучення дітей та молоді до збереження кращих національних традицій; збагачення репертуару художніх колективів та підвищення їх виконавської майстерності.

До участі у фестивалі-конкурсі запрошуються фольклорні та фольклорно-етнографічні колективи, дорослі, студентські, молодіжні та дитячі самодіяльні театральні та вокальні колективи, без вікових обмежень.

Номінації фестивалю: «Різдвяна коляда», «Різдвяний спів», «Різдвяний майстер», «Різдвяне блюдо Вашого вертепу», «Кращий атрибут вертепу».

Детальніша інформація – у Положенні про фестиваль-конкурс.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині пройде Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної та сучасної хореографії «Весняний первоцвіт – 2020» На Львівщині пройде Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної та сучасної хореографії «Весняний первоцвіт – 2020» Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 21 березня у м. Новий Розділ відбудеться VІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної та сучасної хореографії «Весняний первоцвіт – 2020». Організаторами фестивалю виступає Львівське обласне відділення Національної хореографічної спілки України, Молодіжно-дитяча організація «Майбутнє дітям» за сприяння...

Переглядів: 754 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Учні НРЦ  «Левеня» на 42-му міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Танці з Карпатами 2020» Учні НРЦ «Левеня» на 42-му міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Танці з Карпатами 2020» Опубліковано: Середа, 22 січня 2020 Січень 2020 року розпочався для вокального ансамблю «Левенята» Комунального закладу Львівської обласної ради "Навчально-реабілітаційний центр "Левеня" прекрасним виступом на 42-му міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Танці з Карпатами 2020». В рамках фестивалю відбувся гала-концерт на...

Переглядів: 597 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook