Період публікації:

від

до

Категорія:

На зимовій олімпіаді у Швейцарії Олександра Мох замкнула першу десятку

Опубліковано: Понеділок, 20 січня 2020 

min
max

17-18 січня 2020р. на ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх були розіграні нагороди в індивідуальних видах санної програми змагань.

Першими на старт вийшли дівчата на одномісних санях. Перемогу за сумою двох з’їздів здобула німкеня Мерле Фрайбель. Кременчанка Юліана Туницька показала високий п’ятий результат.

Опісля визначалися переможці на двомісних санях серед хлопців. І тут рівних не було німецьким санкарям Морітцу Ягеру і Валентіну Стюдте. Українська двійка у складі дев’ятикласників Львівського училища фізичної культури Вадима Микиєвича і Богдана Бабури після першого з’їзду йшла на восьмому місці. Приблизно так само хлопці з’їхали і у другій спробі, однак були дискваліфіковані у зв’язку з порушеннями вимог до саней.

У з’їздах на одномісних санях серед хлопців переміг латвієць Гінтс Берзінс. Минулорічний випускник училища Роман Пилипів посів 13 місце.

Добре розпочали змагання на двомісних санях учениця 10 класу Олександра Мох і львів’янка Надія Антонюк (на фото). Після першого заїзду дівчата йшли на 7 місці, поступаючись лише 0,068сек польському екіпажу, а у другому з’їзді допустили ряд помилок і у кінцевому підсумку замкнули першу десятку.

20 січня у Санкт-Моріці, де проходять змагання санкарів, буде розіграна командна естафета.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Українські санкарі завершили міжнародний сезон шостим місцем у Берхтесгадені Українські санкарі завершили міжнародний сезон шостим місцем у Берхтесгадені Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 1 березня 2020р. стартами ІХ етапу Кубка світу завершився міжнародний змагальний сезон у санному спорті. На санно-бобслейній трасі м.Берхтесгадена (Німеччина) українці найкраще виступили у змішаній командній естафеті, де посіли 6 місце. У складі команди виступали вихованка Львівського коледжу спорту...

Переглядів: 1435 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Стецків і Смага у топ-16 Кубка світу з санного спорту Стецків і Смага у топ-16 Кубка світу з санного спорту Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 У м.Вінтерберзі (Німеччина) 22-23 лютого 2020р. відбувся VІІІ етап Кубка світу з санного спорту. У з’їздах на одномісних санях вихованка Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олена Стецків (вип. 2011р.) посіла 14 місце, а Олена Смага (вип. 2017р., на фото) – шістнадцяте. Екіпаж...

Переглядів: 1024 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook