Період публікації:

від

до

Категорія:

День Соборності України

Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 

min
max

         День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року на Софійській площі в Києві. День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель.

       Учні 1-А класу опорного закладу "Рудківська СЗШ І-ІІІ ст. ім. Володимира Жеребного" під керівництвом  класного керівника Хім’як С. Я. та бібліотекаря Шкварко О. І. переглянули відеоролик про історію виникнення свята та значення Дня Соборності, декламували вірші про Україну, виготовили власноруч композицію, провели флешмоб  “Я люблю Україну ” та побажали нашій державі незалежності, миру та процвітання.

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Загальношкільна лінійка до Дня Соборності Загальношкільна лінійка до Дня Соборності Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 20 січня 2020 року в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» була проведена загальношкільна лінійка до Дня Соборності, під час якої учні заспівали гімн України та переглянули документальний фільм про події 1919 року.

Переглядів: 781 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

День Соборності України День Соборності України Опубліковано: Понеділок, 27 січня 2020 Українська мрія - єдність, свобода і незалежність. 22 січня у день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, наша держава відзначає День Соборності.Цьогоріч ми маємо 101-у річницю Акту Злуки і, власне, соборності нашої держави.  Соборність втілює...

Переглядів: 680 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook