Період публікації:

від

до

Категорія:

Крути - перші "кіборги"

Опубліковано: Середа, 29 січня 2020 

min
max

Крути... Символ героїзму і відданості нашого юнацтва, символ національної трагедії. Цвіт української молоді, Герої, які склали іспит зрілості, ставши в обороні української Волі і Державності. Кажуть, що історія не повторюється, але деякі її події мають щось спільне.

З метою розкрити причини трагедії під Крутами, виховувати у дітей інтерес і повагу до історичного минулого своєї країни, до борців за незалежність України зі школярами 7-Б класу Угерської СЗОШ І - ІІІ ступенів класний керівник  Гайко С. І. провела виховну годину "Крути - перші "кіборги".

Учні підготували презентацію "Пам'ятаємо героїв Крут", розповідали вірші про вражаючу самопожертву цвіту нашої нації - Героїв Крут та переглядали відеоролики, приурочені трагічним сторінкам 28-29 січня1918 року.

Смерть всіх урівнює, приводить все до спільного знаменника. Проте саме так нація шукає свій неповторний лик. Особливо, коли це люди талановиті, самопожертва яких стає ніби логічним і невідворотним завершенням усього її свідомого життєвого шляху. Вражає, коли на таку самопожертву йдуть люди, які заледве почали здійснювати свій життєвий проєкт.

Нехай пам'ять про наших героїв, що загинули під Крутами, буде вічною, а їхня смерть - прикладом, як треба любити свою Батьківщину!

Немає коментарів

Схожі статті:

Ну от, Тарасе, і прийшла весна… Ну от, Тарасе, і прийшла весна… Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 Унікальність Шевченка в тому, що окрім геніальності він був сміливим. Сміливим, щоб змалку йти за покликом серця і реалізовувати себе, свої мрії і навіть свій талант. Сміливим, щоб висловлювати свою точку зору та бути собою до самого кінця. Сміливим, щоб виступити проти тиранії, неправди - один за всіх,...

Переглядів: 1757 Коментарів: 0

Відділи освіти

Шевченко – символ України! Шевченко – символ України! Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Символи національної ідентичності є прапор, герб і гімн. Є люди-символи не лише певної історичної доби, а й цілої нації. В Україні ця людина, звісно ж - Тарас Григорович Шевченко. Саме він став духовним символом свого народу на Батьківщині й обійняв нішу національного Пророка українців. З метою розширення ...

Переглядів: 1402 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook