Період публікації:

від

до

Категорія:

Урок про урок

Опубліковано: Субота, 01 лютого 2020 

min
max

Коли повертаєшся за шкільну парту, то відчуваєш поруч знайомий погляд вчителя, тепло плеча однокласника і цей незвичний щем кожного разу, коли знову розпочинається урок. Урок спогадів, урок мрій, урок-зустріч.

Сьогодні на урок-зустріч зібралися випускники Рудківської школи, і ті, що стали з-за учнівської парти 5 років тому, і ті, що ще учора були учнями. Сподіваємося, що нашим випускникам було зворушливо знову побувати на уроці музики, мистецтва та біології, цікаво познайомитись з сучасними формами навчання – ранковою зустріччю та уроком життєвих компетентностей. І вже точно жоден випускник не залишився байдужим на уроці пам’яті.

А який улюблений урок усіх учнів усіх часів і усіх випускників? Ну, звичайно ж – це перерва. Саме тут здобував і здобувається колосальний неоціненний життєвий досвід. Перерва – це спілкування з друзями, відновлення сил у шкільній їдальні, експрес-підготовка до наступного уроку. А випускники школи під час перерви були запрошені на розмову з директором опорного закладу Н.І.Кондрашовою «Чаювання з ароматом успіху» (власне такий формат спілкування з старшокласниками – звикла практика у Рудківській школі).

Вечір зустрічі випускників ще раз підтвердив формулу досягнення успіху: креатив учнів у поєднанні з досвідом вчителя помножено на щоденній праці. Тому щира подяка команді учнів та вчителів, які не один місяць готувалися до зустрічі найочікуваніших гостей. А це неповторні школярі 11 класу та їх класний керівник О.В.Ханас; чудовий шкільний хореографічний колектив та його наставник О.І.Заяць, модерний хореографічний гурт учнів 5-х класів у співпраці з вчителем англійської мови Шимчак Н.Б.; солісти Тетяна та Сабіна Царук, Богдан Космина, Аліна Клочинська та Юрій Янів, Наталя Дашкович та Володимир Петрик, Валерія Заяць та Вікторія Дем’яненко, скрипалька Вікторія Саврук, а також учителі музики Заєць О.І., Музика Н.І., Хоміцький І.І.

Дизайнерське оформлення шкільних просторів створювалось руками учнів 11 класу разом із директором Надією Іванівною та класним керівником Оксаною Володимирівною. Мультимедійний супровід розроблений заступником директора Сімченком С.О., педагогом-організатором Руслабудовою Т.М., вчителем-філологом Верещак Л.Є. та інженером-електроніком Кривішин Л.І.

Креативними режисерськими ідеями ділилася заступник директора Білинська-Слотило О.В., а спогади випускників під час вечора збирали шкільні журналісти, учасники гуртка «Основи журналістики», керівник Білик Л.М. Щира подяка за організаційну допомогу технічному персоналу школи, учням 9-А, 9-Б та 10 класів (класні керівники Хміль О.Б., Качмар І.М., Білик Л.М.).

Зустріч завершена, але її яскраві моменти залишились у наших серцях та на професійних світлинах вчителя трудового навчання Качинського В.В.

І хоч шкільний урок для кожного з нас завершився у певний час, але нехай уроки життя продовжують тривати. Тож нехай триває урок!

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Відкритий урок з математики Відкритий урок з математики Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020  На базі Зав’язанцівського НВК Мостиського району 11 березня 2020 року у рамках декади педагогічної майстерності вчителем початкових класів Сабат Ганною Йосипівною проведено відкритий урок з математики в 2 класі на тему: «Таблиця множення числа 6. Вправи і задачі, які вимагають використання таблиці множення...

Переглядів: 3069 Коментарів: 0

Відділи освіти

Відкритий урок з інтегрованого курсу «Я досліджую світ» Відкритий урок з інтегрованого курсу «Я досліджую світ» Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 У Завязанцівському  НВК  Мостиського району 6 лютого  2020 року у 1 класі Костецька Дарія Степанівна провела відкритий урок з інтегрованого курсу «Я досліджую світ». Тема дня: «Для чого потрібен транспорт?» Урок розпочався із ранкової зустрічі, яка була підібрана відповідно до вимог нового Державного...

Переглядів: 3023 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook