Період публікації:

від

до

Категорія:

Подарунок школі Марії Покрови від Українського Лікарського Товариства (фото)

Опубліковано: Субота, 01 лютого 2020 

min
max

29 січня голова Українського лікарського товариства у Львові Олег Дуда разом із членами головної управи Українського Лікарського Товариства відвідали Львівську школу Марії Покрови, де навчаються діти з порушеннями слуху. Під час свого візиту вони подарували вихованцям школи сучасне мультимедійне обладнання для навчання.

Придбати мультимедійну систему стало можливо завдяки благодійному аукціону, який відбувся під час святкування щорічної лікарської «Маланки».

Олег Дуда розповів, що діти справили на нього неабияке враження ще під час першого знайомства, коли вони завітали на екскурсію у Музей історії медицини Галичини імені Мар’яна Панчишина. Тоді ж і з’явилася ідея допомогти школі з обладнанням для навчання. Дякуємо щиро добрим людям!

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Урок патріотизму «Пам’ятаємо Крути» в школі Марії Покрови (фото) Урок патріотизму «Пам’ятаємо Крути» в школі Марії Покрови (фото) Опубліковано: Четвер, 30 січня 2020  29 січня в школі Марії Покрови пройшов урок патріотизму «Пам’ятаємо Крути», приурочений вшануванню пам’яті юнаків, які героїчно загинули в бою під Крутами 29 січня 1918 року. Річниця бою під Крутами – подія, яка набула для українського народу символічного значення. Крути стали легендою, символом героїзму...

Переглядів: 588 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook