Період публікації:

від

до

Категорія:

Вони обиратимуть фах

Опубліковано: Четвер, 30 січня 2020 

min
max

Швидко минає час і незабаром старшокласники зроблять свій перший важливий вибір. Вони обиратимуть фах.
Про важливість питання професійного підходу до вибору професії сучасної молоді учням Давидівського опорного закладу розповідали представники Львівського національного аграрного університету. Діти ознайомилися із спеціальностями вузу, умови вступу, перспективами працевлаштування.

А також цікавою і змістовною відбулася  зустріч із колишніми нашими учнями, а сьогодні курсантами Львівського державного університету внутрішніх справ Лобановим Олегом, Вишиваним Андрієм, Самілою Анастасією, а також Світлицькою Юлією, які розповіли майбутнім випускникам Давидівського опорного закладу про можливості навчання, напрямки та спеціальності на яких можуть навчатися учні.

Педагог-організатор Водоніс Л.І.

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень казки у Давидівськім опорнім закладі. Тиждень казки у Давидівськім опорнім закладі. Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 Минулий тиждень учнів початкових класів був казковий. Школярики Давидівського опорного закладу поринули у світ надзвичайних пригод магічних істот, чарівної палички, та як завжди протистояння добра і зла. У вівторок в учнів 4-Б класі відбувся відкритий урок з літературного читання. Для навчального проекту...

Переглядів: 897 Коментарів: 0

Відділи освіти

Засідання методоб'єднання вчителів 3-4 класів шкіл Давидівської ОТГ. Засідання методоб'єднання вчителів 3-4 класів шкіл Давидівської ОТГ. Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 Сьогодні відбулося засідання методоб'єднання вчителів 3-4 класів шкіл Давидівської ОТГ. Вчителі пройшли майстер-клас "LEGO грамотність для шкіл" та виявили високий рівень зацікавленості в розвитку STEM-освіти. Також отримали сертифікати. Вчитель Боднар І.І.

Переглядів: 670 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook