Період публікації:

від

до

Категорія:

Радість дитинства – роки шкільні

Опубліковано: Вівторок, 04 лютого 2020 

min
max

Уже традиційно у першу суботу лютого в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходить вечір зустрічі з випускниками. Цьогоріч на свято прибули випускники-ювіляри, які закінчили школу у 1980, 1985, 1990, 1995, 2000, 2005, 2010 роках, а також випускники інших років. Теплими словами та найкращими побажаннями зустріла гостей директор школи Топорівська С. Л., яка розповіла чим живе школа сьогодні, щиро подякувала випускникам за те, що вони не забувають стежину в рідну домівку дитинства.

На сповідь до Альма-матері зійшлись її учні: молоді і не дуже, здалека і зблизька, щасливі, веселі, і трішки збентежені. Тут було все: мелодія шкільного дзвоника, як символ дитинства, привітання вчителів, сльози радості, спогади і розповіді про минуле. Колишні учні мали змогу побувати у своїх класах, пройтись шкільними коридорами, побачити, на скільки змінилась школа з часу їх навчання, переглянути шкільні фотографії та згадати, якими вони були безтурботними малюками.

Святковий настрій присутнім дарували організатори свята – одинадцятикласники (кл. керівник Пилипчук Г.В). Концерт, який тривав близько двох годин, подарував гостям чимало приємних хвилин. Зокрема, пісні у виконанні Вікторії Лапанюк, Оксани та Марічки Дрозд, вокального ансамблю четвертокласників (керівник Олійник У.І.). Побували глядачі також на імпровізованій виховній годині в 11 класі, побачили, як навчаються дітки у НУШ, переглянули відеоролик «Рідна школа», який підготував учень 11 класу Шелемба Сашко. Змістовними були і розповіді-спогади випускників про цікаві й кумедні випадки із шкільного життя. А пам’ять про тих, які не змогли прийти,бо вже відійшли у вічність, вшанували хвилиною мовчання.

Велика подяка учням та учителям, які долучилися до підготовки чудового вечора: педагогу-організатору Дрозд Г. Р., заступнику директора з НВР Рудій Н. Т., учителю образотворчого мистецтва Якимів Г. М.

Хоча і не можливо передати все те, що було на зустрічі, але ці фото допоможуть тим, хто не прийшов, відчути себе часткою дійства.

Немає коментарів

Схожі статті:

Вони були такими молодими Вони були такими молодими Опубліковано: Четвер, 30 січня 2020 29 січня українці вшановують події кінця січня 1918 року, коли юні захисники Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху — бій під Крутами. В День пам’яті Героїв Крут в Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст. з метою формування в учнів почуття...

Переглядів: 513 Коментарів: 0

Відділи освіти

Природа – джерело надиху і фантазії Природа – джерело надиху і фантазії Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020  «Природа і фантазія» – це не тільки назва виставки-конкурсу, але й вияв творчості учнів Бущини. У районному етапі конкурсу взяли участь юні природознавці-дизайнери із 21 ЗЗСО району. Школярі виявили свою майстерність, креативнвсть у виборі природного матеріалу. На обласну виставку-огляд представлено...

Переглядів: 1235 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook