Період публікації:

від

до

Категорія:

Педагогічна творчість: її стимули і можливості

Опубліковано: Середа, 05 лютого 2020 

min
max

На базі Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ст., 04 лютого 2020 року, відбулося чергове засідання методичної ради за участю заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи ЗЗСО Шегинівської ОТГ.

Головне питання, яке обговорювали члени методичної ради – це педагогічна творчість: її стимули і можливості, адже сучасна школа чекає нового вчителя, який має високу фахову кваліфікацію та професійну культуру, здатний об'єктивно осмислювати педагогічні явища й факти, критично оцінювати й творчо сприймати педагогічну дійсність. Заступники директорів з навчально-виховної роботи проаналізували умови, різноманітні  форми , методи, прийоми  методичної роботи, які змінюють наших педагогів, перетворюють вчителя з «урокодавця» на учителя – майстра, справжнього професіонала та новатора.

Методист відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту  Шегинівської сільської ради М.Надибський  виступив з питанням «Про роботу з обдарованими дітьми, здійснення науково-методичного супроводу підготовки та проведення учнівських олімпіад,  конкурсів, змагань».

Предметом обговорення було також -  участь учителів ЗЗСО Шегинівської ОТГ у конкурсі «Учитель року – 2019» . Учитель початкових класів Гусаківського НВК - Татусько Л.В., учителі хімії Шегинівської ЗОШ І-ІІІ ст.- Яворський В.Ю. і Поповицького НВК - Кебус О.Г. стали учасниками І-ІІ турів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019». Педагоги мали можливість позмагатися з іншими колегами, попробували свої сили, як професіонали високого класу, мобільні, амбітні, творчі особистості. Хоча, вони не стали лауреатами конкурсу, але їхнє бажання зростати, творити, розвиватися, ціниться сьогодні дуже високо.

Порушували питання щодо курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників,  моніторингу стану виконання програм з патріотичного виховання.

Захід пройшов у атмосфері творчої співпраці, взаєморозуміння та партнерства.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Засідання методичної ради Львівського кооперативного коледжу Засідання методичної ради Львівського кооперативного коледжу Опубліковано: Понеділок, 18 березня 2019 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулось чергове засідання методичної ради коледжу. Методична рада – це постійно діючий колегіальний дорадчий орган, який визначає головні напрями навчально-методичної роботи з питань підвищення якості підготовки фахівців в коледжі відповідно до...

Переглядів: 402 Коментарів: 0

Вища освіта

Засідання методичної ради Львівського кооперативного коледжу економіки та права (фото) Засідання методичної ради Львівського кооперативного коледжу економіки та права (фото) Опубліковано: П`ятниця, 08 квітня 2016 5 квітня у Львівському кооперативному коледжі економіки та права відбулося засідання методичної ради, на якому розглядалося декілька важливих питань, адже методична рада – дорадчий орган навчального закладу, в якого на меті якісне забезпечення рівня педагогічної роботи, викладання відповідно до Держстандарту...

Переглядів: 6389 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook