Період публікації:

від

до

Категорія:

Тематичний тиждень здоров’я «Я здоров’я бережу, сам собі допоможу»

Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 

min
max

У дошкільному підрозділі «Сонечко» Шпиколоського НВК з 10 по 14 лютого 2020 р. проходив тематичний тиждень здоров’я «Я здоров’я бережу, сам собі допоможу».
Метою його проведення було формувати у дітей дошкільного віку розуміння необхідності дбати про своє здоров’я, берегти його, вчитися бути здоровим і вести здоровий спосіб життя.
Впродовж тижня здоров’я вихователі використовували різноманітні форми організації дитячої життєдіяльності фізкультурно-оздоровчого, валеологічного, художньо-естетичного спрямування.
Кожен день тижня мав свою тематику. Діти вчились як правильно піклуватись про своє здоров’я, щоденно займалися активною руховою діяльністю. Дошкільнята із задоволенням грали у сюжетно-рольові, дидактичні та рухливі ігри, охоче змагались у спортивній розвазі «Веселі старти». Захоплюючим було заняття «Квітка здоров’я», на якому малята усвідомили, що людина хворіє тоді, коли не береже своє здоров’я. Пізнавальною була екскурсія до фельдшерсько-акушерського пункту села, де фельдшер розповіла, що треба робити, щоб рости великими і здоровими.
Тиждень проведено результативно. Дошкільнята дізнались багато корисної інформації, яку зможуть використовувати у повсякденному житті.

Немає коментарів

Схожі статті:

Літературно-музична композиція "З Шевченком у серці" Літературно-музична композиція "З Шевченком у серці" Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 Велич постаті та талант Тараса Шевченка впродовж віків возвеличує і цінує не одне покоління.   Творчість митця стала міцним фундаментом, на якому виростали молоді паростки української літератури. Павло Грабовський писав: «Невмирущий дух поета, як і раніше, витає над рідною Україною, невмовкаюче роздається...

Переглядів: 1337 Коментарів: 0

Відділи освіти

Українознавча гра "Соняшник 2020" на Золочівщині Українознавча гра "Соняшник 2020" на Золочівщині Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 3  березня  учні Шпиколоського НВК Золочівського району  взяли участь в українознавчій грі «Соняшник».  П’ятдесят  три учасники  3-11 класів  із задоволенням виконували пізнавальні завдання, розгадували ребуси, поринули в чудовий світ рідної мови, літератури та культури.      До участі у грі школярів ...

Переглядів: 1153 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook