Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові стартує відбір на інтелектуальний телепроект для старшокласників

Опубліковано: Середа, 05 лютого 2020 

min
max

Львівський національний університет імені Івана Франка та телеканал «НТА - незалежне телевізійне агентство» оголошують початок спільного телевізійного проекту – інтелект-шоу «ЛІГА ЗНАНЬ».

Телегру проводитимуть у форматі інтерактивної олімпіади з конкретних навчальних предметів. Перші чотири випуски програми будуть присвячені українській мові та літературі, хімії, історії, математиці.

Участь в телегрі зможуть взяти учні 10 та 11 класів шкіл м. Львова та області, які пройшли попередній відбір. Для участі у відбірковому етапі зацікавлені школярі повинні до 16 лютого зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/xzBypBt7cYoHFmsP9 (хімія); https://forms.gle/dChCDAZs3jeZdfLv7 (українська мова та література).

Учнів, які продемонструють найкращі результати під час відбіркового етапу, запросять до участі в основному етапі змагань, який відбудеться в Актовій залі Львівського університету і транслюватиметься в телеефірі каналу «НТА». Телегра проходитиме у 3 тури, про детальні правила яких усіх учасників шоу повідомлять заздалегідь.

«Для нас надзвичайно почесно, що Національний університет імені Івана Франка довірив саме телеканалу НТА реалізувати телевізійну частину інтелектуальної гри, тому вже незабаром у нашому ефірі буде ще один проект, який має всі шанси здобути увагу і любов глядачів. Це дуже амбітний спільний задум, нічого подібного в Україні немає», - зазначає генеральний продюсер НТА Наталія Струк.

Автори ідеї телепрограми зазначають, що основним завданням проекту є просвітницька діяльність, популяризація освіти та науки серед школярів, створення соціальних і професійних «ліфтів» для молоді, підвищення зацікавленості до навчання тощо.

За попередньою інформацією, перший випуск програми «Ліга знань» має вийти в ефір телеканалу «НТА» уже 20 березня 2020 року.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Палаці естетичного виховання учнівської молоді відбулося правове інтелект-шоу У Палаці естетичного виховання учнівської молоді відбулося правове інтелект-шоу Опубліковано: Вівторок, 18 грудня 2018 У Львівському державному палаці естетичного виховання учнівської молоді фінальним конкурсом завершилось міське правове пізнавально-розважальне інтелект-шоу для учнів закладів професійної освіти «Кращий правознавець – 2018». Учасниками конкурсної програми були переможці відбіркових турів, що відбувалися...

Переглядів: 561 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Заключний відбірковий тур «Кращий правознавець» Заключний відбірковий тур «Кращий правознавець» Опубліковано: Вівторок, 27 листопада 2018 У Львівському вищому професійному училищі харчових технологій відбувся заключний 4-ий відбірковий тур V пізнавально-розважального інтелект шоу юних знавців права «Кращий правознавець». Змагались 8 учасників із львівських навчальних закладів: ВПУ харчових технологій, ВПУ торгівлі та сфери послуг, Міжрегіонального...

Переглядів: 367 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook