Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень педагогічної майстерності у Білокамінському НВК

Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 

min
max

«Учитель живе до тих пір, поки він вчиться,
як тільки він перестає вчитися,
в ньому помирає вчитель»
К. Д. Ушинський
З 10 по 14 лютого 2020 року у Білокамінському НВК відбувся тиждень педмайстерності, тиждень новаторства вчителів, що атестуються.
Свою педагогічну майстерність у проведенні уроків продемонстрували: Чайківська Н. І., вчитель фізичної культури, Третяк Л. С., вчитель української мови і літератури. Уроки проведені вчителями були результативними, креативними, інтерактивними.
Майстер-клас із проведення природичо-математичного квесту організували Вітковська М. П. та Вітковський П. Ю., вчителі математики, Штохмал Л. М., вчитель біології. Даний методичний захід включав елементи перевернутого навчання, так як роль вчителів виконували учні, а роль учнів – вчителі.
Педагогічну майстерність у проведенні позакласних заходів продемонстрував Належитий З. М., вчитель історії. Цікаво, змістовно, весело відбувся брейн-ринг з правознавства між учнями 9 та 10 класів.
Відбулося навчання вчителів по використанню вебсервісів на уроках, яке провела Козич Н. І., вчитель фізики. Ми всі постійно вчимося. І в закладках браузера кожного вчителя мають бути перевірені сайти з освітніми ресурсами, де можна знайти щось цікаве та необхідне. Вчителі зареєструвалися та навчилися працювати на педагогічних інтернет-платформах «На урок», «Всеосвіта», «Prometheus», «Kahoot», «Kvizlet».
Метою проведення тижня було  націлити всіх учасників навчально-виховного процесу до пошуку нових методик навчання, на підвищення рівня самоосвіти, збагачення перспективного педагогічного досвіду з урахуванням креативних здібностей педагогів та їхніх вихованців.

Максимович О. М.,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Білокамінського НВК

 

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Пам'яті героїв Майдану Пам'яті героїв Майдану Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 Сьогодні, 20 лютого, робочий день у НВК для школярів і вчителів розпочався загальношкільним уроком  Пам'яті героїв Майдану «Молитва лине в небеса...». Діти читали вірші, згадували хронологію тих страшних подій, переглянувши відеофільми «Небесна Сотня - хронологія подій 20 лютого», «Юні ангели». Емоційні...

Переглядів: 776 Коментарів: 0

Відділи освіти

Відкрийте для себе Україну Відкрийте для себе Україну Опубліковано: Вівторок, 25 Червня 2019 Як багато прекрасних місць є на Україні, скільки всього незвичайного і дивного навколо! Подорожувати Україною – значить розкривати секрети історії своєї країни, милуватися її краєвидами. 22-23 червня 2019 року учні 9 класу Білокамінського НВК під керівництвом класного керівника Чайківської Н. І. відкрили...

Переглядів: 1025 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook