Період публікації:

від

до

Категорія:

Школа молодого вчителя на Золочівщині

Опубліковано: Четвер, 27 лютого 2020 

min
max

Пізнавально, творчо, позитивно, креативно відбулося засідання «Школи молодого учителя» під керівництвом голови методичного об’єднання учителів початкових класів Іванчишин Л.Є. у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.

Геша Оксана Василівна, вчитель початкових класів Гончарівської ЗОШ І-ІІ ступенів  презентувала тему «Групові форми роботи на уроках початкових класів». Провела майстер-клас, розглянувши  з колегами Квітку Блума та Кубик Блума.

Про розвиток пізнавальної активності учнів на уроках української мови  в початкових класах ознайомила Войтків Оксана Андріївна, учитель Куровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вона ознайомила із засобами використання інноваційних технологій та провела практичну роботу в групах.

Кудерявець Ольга Богданівна, учитель початкових класів Золочівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, будучи вчителем та вчителем-асистентом у інклюзивному класі, поділилася досвідом роботи  та провела тренінг «Інклюзія у початковій школі».

Любинецька Аліна Леонтіївна поділилася досвідом роботи із використанням інтерактивних методів навчання на уроках в початкових класах  у рамках НУШ. Вона презентувала Віяла Блума та Кубики Блума. Учасники засідання опрацювали ряд інновацій. А саме – Карти Пассаторе, які сприяють розвитку творчого,  логічного мислення та зв’язного  мовлення.

Дякуємо колегам-педагогам за креативну співпрацю. І нехай усе, що робимо, буде тільки в  користь для Тих, для кого щоденно стараємось, - для наших Учнів!

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень зарубіжної літератури у Золочівській ЗОШ І-ІІІст. №3 Тиждень зарубіжної літератури у Золочівській ЗОШ І-ІІІст. №3 Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Тиждень зарубіжної літератури у Золочівській ЗОШ І – ІІІ ст. № 3 розпочався з випуску стіннівок. Переможцями серед газет стали « Інстаграм» 10 класу, « Редьярд Кіплінг» - 5 клас, « Вільям Шекспір» - 8 клас і « Фрідріх Шиллер»- 9 – А клас.  Вівторок розпочався з виставки ілюстрацій до творів зарубіжної...

Переглядів: 1453 Коментарів: 0

Відділи освіти

"100 днів у школі" "100 днів у школі" Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 У Золочівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 у 1 – А класі  класний керівник Любинецька А. Л. провела  квест «100днів у школі».  Діти показували свої знання з математики, виконуючи цікаві завдання: вимірювали, називали, вирішували… Наливайко О. З. перевірила знання учнів з української мови, де команди учнів...

Переглядів: 1268 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook