Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень кольору в НРЦ "Мрія"

Опубліковано: Понеділок, 24 лютого 2020 

min
max

Кожен колір впливає на свідомість по-різному і має своє значення. Коли ми бачимо який-небудь колір, у нас виникає якась емоція, підвищується або погіршується настрій. Під впливом кольору люди роблять певний вибір, навіть не замислюючись над цим. 

Понеділок - білий колір. Білий – символ чистоти й радості. Він – нейтральний: в ньому – чарівна сила денного сонячного світла, що виражає спорідненість із Божественною силою. Білий колір багатий своєю чистотою, бо несе в собі всю гамму веселкових кольорів, на які розпадається, коли зустрічається з чистими краплями небесної води. Тож у його небесно-світлій чистоті – гармонія всіх кольорів, як в Богові – гармонія цілого світу.

Вівторок - помаранчевий колір. Помаранчевий – символ слави, величі та гідності. Помаранчевий колір оптимістичний, він підвищує стимул до життя і відновлює життерадісність. Якщо ви відчуваєте розчарування і відчай, використовуйте помаранчевий колір.

Середа - блакитний колір. Блакитна барва символізує справедливість, лояльність, добру славу, добре походження — світ душі:
Як небо блакитне — нема йому краю,
Так душі — почину і краю немає…
(Пантелеймон Куліш)

Четвер - рожевий колір. Рожевий колір дуже приємний для очей. Нам приємно милуватися рожевими квітами або дівчиною в рожевому платті. Перші промені сонця, що з’являються при ранковому сході, фарбують небеса в рожеві тони і вселяють у нас надію.

П'ятниця - смугаста.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

«Кольоровий тиждень» в НРЦ  «Левеня» «Кольоровий тиждень» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 А ви знаєте, що колір має різне значення, енергетику, піднімає настрій і навіть апетит? Різнобарвними пазлами складався цей тиждень для учнів Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» тому, що з 16 по 21 грудня 2019 року в ІІІ відділенні проходив «Кольоровий...

Переглядів: 841 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Урок англійської мови у першому класі Бориславської ЗСШ-інтернату І-ІІІ Урок англійської мови у першому класі Бориславської ЗСШ-інтернату І-ІІІ Опубліковано: Понеділок, 26 лютого 2018 Цікаво пройшов урок англійської мови у першому класі Бориславської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів на тему «Кольори», який підготувала та провела вчитель англійської мови Комарницька І.І. Для кращого засвоєння та повторення матеріалу вчитель застосовувала різні форми та методи роботи....

Переглядів: 430 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook