Період публікації:

від

до

Категорія:

Районне методичне об'єднання класних керівників в Угерській СЗОШ

Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 

min
max

Україна - це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею та мудрими талановитими людьми. Ми - це свідки історії України. Ми - патріоти, які вимірюють своє право своїм обов'язком.

02.03.2020 року в Угерській СЗОШ І - ІІІ ступенів відбулося районне методичне об'єднання класних керівників з національно-патріотичного виховання.

Заходи проводилися згідно з планом роботи. Основна проблема,над якою працює методоб'єднання, –  "Формування та розвиток національної свідомості та почуття патріотизму учнів на засадах духовності та моральності".     

Бурчин Любов Йосипівна з учнями 10 класу провела урок - квест " Я - українець, творець себе, держави, нації", адже саме школа виховує та розвиває в дитині дух народу, країни, до якої вона належить. Діти  впродовж роботи говорили про державну мову, символи, історичну пам'ять, звичаї та традиції свого народу.

Гайко Світлана Іванівна та Вовщук Ірина Михайлівна спільно з учнями 7- их класів цікаво провели брейн - ринг " Мова - душа народу", упродовж якого у різноманітних конкурсах застосували знання граматики української мови, поезії, фольклору, а також виявили високий рівень ерудиції, творчі здібності й уміння працювати в команді.

Під керівництвом учителя " Захисту Вітчизни" Ленцика Р. В. та заступника директора школи з ВР піднесено, патріотично учні 11 класу продемонстрували гру " Патріот", виявляючи любов до своєї батьківщини і готовність до її захисту.

Формуючи в учнів уявлення про християнські цінності, моральні норми, особливості морально - етичного виховання, класним керівником 5 класу Будинкевич В. М.  проведено годину спілкування " Християнські цінності - основа духовності українців".

На завершення роботи класними керівниками переглянуто " Сеанс Дитячо- юнацької ліги" . Голова та члени Ліги креативно, сучасно розповіли про те, як здійснюється учнівське самоврядування учасниками освітнього процесу.

Тож взаємодіймо доброзичливо та злагоджено, адже в єдності - сила народу!

Немає коментарів

Схожі статті:

Ну от, Тарасе, і прийшла весна… Ну от, Тарасе, і прийшла весна… Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 Унікальність Шевченка в тому, що окрім геніальності він був сміливим. Сміливим, щоб змалку йти за покликом серця і реалізовувати себе, свої мрії і навіть свій талант. Сміливим, щоб висловлювати свою точку зору та бути собою до самого кінця. Сміливим, щоб виступити проти тиранії, неправди - один за всіх,...

Переглядів: 1736 Коментарів: 0

Відділи освіти

Шевченко – символ України! Шевченко – символ України! Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Символи національної ідентичності є прапор, герб і гімн. Є люди-символи не лише певної історичної доби, а й цілої нації. В Україні ця людина, звісно ж - Тарас Григорович Шевченко. Саме він став духовним символом свого народу на Батьківщині й обійняв нішу національного Пророка українців. З метою розширення ...

Переглядів: 1383 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook