Період публікації:

від

до

Категорія:

Всеукраїнська українознавча гра " Соняшник" у Ремезівцівському НВК Золочівського району

Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 

min
max

Уже шість років поспіль учні Ремезівцівського НВК Золочівського району є активними учасниками українознавчої гри.  Цьогоріч  - 40 учнів. 

3 березня 2020 року відбулася Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник», коли вся країна вкотре об'єдналася в одну родину, закохану в  рідну мову. Уже шість років поспіль учні Ремезівцівського НВК є активними учасниками українознавчої гри.  Цьогоріч  - 40 учнів.

До участі у грі дітей спонукала допитливість, активність, любов рідної мови, а найголовніше – бажання пізнати нове, перевірити свої знання не тільки з мови, а й історії України, знання звичаїв і традицій нашого народу.

Українознавча гра  розпочалося урочистою лінійкою, на якій Зоряна Ігорівна Лісова ознайомила учнів із історією виникнення свята (переглянули буктрейлер, відео), а також привітала усіх учасників із відкриттям, побажала   перемоги і позитивних емоцій.

Учнів чекали цікаві завдання, котрі  вони  виконували із захопленням і задоволенням. Кожен учасник мав можливість перевірити свою грамотність, уміння аналітично й логічно мислити, працювати самостійно, продемонструвати глибоку ерудицію і кмітливість. Родзинкою завдань для всіх були  ребуси, які школярі із задоволенням розв'язували. Дітям  цікаво разом грати, думати, пізнавати, радіти і пишатися своєю рідною землею, її чарівним живим словом, працьовитими і надзвичайно творчими людьми. 

      Нехай зернятка знань збирають наші діти у сонячний віночок, і квітне "Соняшник" усім на радість під мирним небом України! А наша любов до рідної мови зійде щастям над Батьківщиною,  мов веселка над струмочком.

 

    Щиро дякуємо всім учасникам, їхнім батькам, учителям і шкільним координаторам! Успіхів і перемог!

Лісова З.І.

       координатор  Всеукраїнської  українознавчої

гри «Соняшник»

Немає коментарів

Схожі статті:

Урок-вікторина "Що я знаю про Тараса Шевченка"? Урок-вікторина "Що я знаю про Тараса Шевченка"? Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 З нагоди вшанування 206 –ї річниці від дня народження великого сина, українського поета, прозаїка, драматурга, борця за незалежність України, з метою розширення знань учнів про життєвий і творчий шлях Т. Шевченка, формування вмінь  працювати в команді, виховання почуття гордості за свою державу в 7 класі...

Переглядів: 1697 Коментарів: 0

Відділи освіти

Змагання-вікторина "Чи знаєте ви хімію?" Змагання-вікторина "Чи знаєте ви хімію?" Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 З 2  по 6  березня 2020 року у Ремезівцівському НВК Золочівського району  проходив тиждень хімії.   Тиждень хімії в школі надає можливість вийти за межі стандартного уроку і сконцентрувати увагу на основних теоретичних та прикладних питаннях усього шкільного курсу. Протягом тижня хімії учні мали можливість...

Переглядів: 1388 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook