Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень психології ''Весна духовна''.

Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 

min
max

У Червоненській ЗОШ І-ІІІ ступенів Золочівського району з 2 по 6 березня 2020 року проходив тиждень психології ''Весна духовна''. 

Практичний психолог Трембач О.Р. провела з учнями 1-7 класів години психолога та години спілкування ''На доброму серці тримається світ'', ''Добро починається з тебе''.
На уроках трудового навчання учні власноруч виготовили різнобарвні квіти, а з педагогом-організатором Байовською А.І. створили квіткову галявину.

Упродовж тижня класні керівники разом з психологом провели уроки доброти "Повчання Матері Терези", а на уроках української і зарубіжної літератури учні 5-9 класів взяли участь у хвилинках поезії, провівши діалог різноманітностей .
Підсумком тижня психології був проведений круглий стіл''Весна духовна''з працівниками школи, де творча співпраця і духовне піднесення стали гарними супутниками між всіма учасниками даного заходу.
Директор школи Гурська С.П. підвела підсумок тижня психології, створивши гармонійну атмосферу між всіма працівниками школи.
Духовної, Вам, весни!

Немає коментарів

Схожі статті:

Мандрівка до музею-садиби Маркіяна Шашкевича Мандрівка до музею-садиби Маркіяна Шашкевича Опубліковано: П`ятниця, 11 жовтня 2019 Багато чудових місць є на Золочівщині. Біля Підлисецької гори розкинулося мальовниче село Підлисся. Саме сюди вирушили на екскурсію учні 1 та 3 класів Червоненської ЗОШ І-ІІІст. під керівництвом вчителів  Войтків Л.Б. та Вов'янка Л.Я. Школярі відвідали музей-садибу Будителя Галичини - Маркіяна Шашкевича....

Переглядів: 385 Коментарів: 0

Відділи освіти

Урок мужності, чесності, щирості Урок мужності, чесності, щирості Опубліковано: П`ятниця, 10 травня 2019 Сьогодні десятки тисяч  наших патріотів знаходяться  на Сході країни, на передовій,  захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до  Батьківщини, гордості за наших захисників у Червоненській ЗОШ I-III ст.  класним...

Переглядів: 343 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook