Період публікації:

від

до

Категорія:

«З учнями про освіту та кар’єру»: стартував новий безкоштовний онлайн-курс для вчителів і батьків

Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 

min
max

Міністерство освіти і науки України інформує про запуск онлайн-курсу для вчителів старших класів, класних керівників, соціальних педагогів, шкільних психологів, молодіжних працівників і батьків школярів – «З учнями про освіту на кар’єру».

Курс створено мережею EducationUSA в Україні за підтримки посольства США у співпраці зі студією онлайн-освіти EdEra та профільними організаціями.

Перший модуль курсу доступний вже 3 березня 2020 року. Реєстрація на курс здійснюється на платформі онлайн-освіти ЕdЕга за посиланням.

Проходження онлайн-курсу – це можливість вчителів, класних керівників, соціальних педагогів та шкільних психологів отримати навички кар’єрного консультування. Професійна орієнтація у школі, усвідомлення учнями та ученицями власного вибору подальшої освітньої траєкторії чи професійної діяльності є однією з цілей Міністерства освіти і науки відповідно програми дій Уряду України.

Зазначимо, що реєстрація на курс відбуватиметься постійно, тож усі бажаючі зможуть долучитися до участі в навчанні у будь-який зручний час.

Немає коментарів

Схожі статті:

Здоров’я — не все, але все без здоров’я — ніщо Здоров’я — не все, але все без здоров’я — ніщо Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 З метою виховувати позитивне та дбайливе ставлення до життя та до свого здоров'я учні 7 класу Боляновицької ЗОШ І- ІІ ступеня Мостиського району на уроках англійської мови протягом місяця вивчали тему «Охорона здоров'я. Медицина.». Під час вивчення теми діти ознайомились із новою лексикою,працювали в...

Переглядів: 3076 Коментарів: 0

Відділи освіти

Профорієнтація учнів старших класів Профорієнтація учнів старших класів Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020  В ОЗ «Крукеницький ЗЗСО  І-ІІІ ступенів» Мостиського району  3 березня 2020 року представники Львівського професійного ліцею залізничного транспорту ознайомили учнів 9-11 класів з професіями, які можна здобути в їхньому закладі. Розповіли про документи необхідні для вступу та переваги, які очікують...

Переглядів: 2623 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook