Період публікації:

від

до

Категорія:

ДЕНЬ ЄВРОПИ

Опубліковано: П`ятниця, 15 травня 2020 

min
max

День Європи в Україні покликаний відзначити єдність між українцями та іншими культурами в Європі. День Європи святкується в усіх великих та маленьких містах. Повсюди відбуваються святкові концерти, вистави, іноземці з усіх європейських спільнот, які знаходяться на території України, розповідають українцям про життя у Європі, про історію та культуру інших держав. А от учениці  9 класу Чорнушовицького НВК Підберізцівської ОТГ вирішили дізнатися про європейські країни та їхні культуру і традиції через національні страви. Пристайко Ярина вивчала традиційну кухню Італії, тому готувала піцу за італійським рецептом.
Наталі Маркевич припала до смаку словацька національна страва - капустница.
А Христина Мартиняк зацікавилася польською національною випічкою- і це їхні клецек і мазурек. Отож, смакуємо національні страви європейських країн. За рецептами до учениць 9 класу.

Ключові слова:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook