Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти учасників АТО з Жидачева тиждень відпочивали в Латвії (фото)

 

min
max

Жидачівський міський голова Володимир Левко надіслав меру латвійського міста Вієсіте Янісу Дімітрієвсу подяку за запрошення та організацію дозвілля дітей і членів сімей учасників АТО на сході України.

Програма тижневого перебування дітей і їх родичів із Жидачева була насиченою різними екскурсіями, пізнавальним та творчими заходами.

Вони відвідали національний парк Саука, казковий за своєю красою і ландшафтним змістом природний парк Тервете, один із найновіших ризьких музеїв – музей югендстилю (стилю модерн), який являє собою повністю відреставровану квартиру з аутентичним інтер’єром 1903 року, милувалися вуличками старої Риги, купалися в теплих водах Ризької затоки в Юрмалі.

Дні перебування на латвійській землі подарували дітям незабутні миті простого людського спілкування, захоплення казковими куточками неповторної латвійської природи, дали можливість пізнати культуру і національні традиції дружнього народу.

«Фінансування всіх видатків на перебування представників Жидачева у Латвії, включаючи транспортні витрати зі Львова до Вієсіте і з Вієсіте до Львова, здійснювалося виключно за кошти міста-партнера Вієсіте», – наголосили в райдержадміністрації.

Джерело: офіційний сайт Жидачівської РДА

Немає коментарів

Схожі статті:

Діти учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб відпочинуть в Польщі Діти учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб відпочинуть в Польщі Опубліковано: Понеділок, 02 жовтня 2017 Сьогодні, 2 жовтня, 20 дітей учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб вирушили на відпочинок до Республіки Польща. Діти відпочиватимуть із 2 до 7 жовтня в Центрі спорту та відпочинку ім. Збігнєва Маєвського в м. Джонков. Для дітей підготували насичену програму перебування. Поїздку організували...

Переглядів: 575 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

Діти учасників АТО вирушили на відпочинок до Польщі Діти учасників АТО вирушили на відпочинок до Польщі Опубліковано: Субота, 19 серпня 2017 Сьогодні 32 дітей учасників антитерористичної операції поїхали на відпочинок до Республіки Польща. Діти відпочиватимуть до 28 серпня в санаторії для дітей в м. Гужно. Про це повідомили в управлінні з питань праці та сімейної політики департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА. Для...

Переглядів: 915 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook