Період публікації:

від

до

Категорія:

Юні трускавецькі плавці вибороли призові місця на турнірі в Ужгороді (фото)

Опубліковано: Субота, 12 березня 2016 

min
max

5 березня в м. Ужгороді команда плавців Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» взяла участь у відкритому клубному юнацькому турнірі з плавання «День спринту».

Всього на турнірі змагались майже 100 плавців з м. Ужгорода (ДЮСК «На старт» і ДЮСШ № 1) та м. Трускавця (ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»).

Обов’язковою умовою участі у змаганнях було почергове проливання 5-ти дистанцій – 25 м дельфін, 25 м на спині, 25 м брас, 25 м вільний стиль та 100 м комплексне плавання.

Призерами змагань у багатоборстві стали вихованці відділення плавання ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»:

  • Манюк Олена – ІІ місце – 2004-2005 р.н.
  • Ліхтаревський Владислав – ІІ місце – 2006 р.н.
  • Пахолок Олена – ІІ місце – 2006 р.н.
  • Білан Божена – І місце – 2007 р.н.
  • Допілка Сергій – ІІ місце – 2007 р.н.
  • Вітєбський Артур – ІІІ місце – 2006 р.н.

Переможці змагань були нагороджені грамотами та медалями, а за кращі спортивні результати серед наймолодших учасників спеціальними призами нагороджено Тимошенко Софію, Цибульську Анну та Жгута Олександра. Усі призери та переможці змагань – вихованці тренерів з плавання ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Андрія Жгути, Олега Кирчея, Степана Василенка та Богдана Смеречинського.

По завершені змагань вихованці ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» разом зі своїми наставниками побували на цікавій екскурсії у Замку «Паланок» (м. Мукачево).

Немає коментарів

Схожі статті:

У Трускавці відбулось спортивне свято «Я вмію плавати!» У Трускавці відбулось спортивне свято «Я вмію плавати!» Опубліковано: П`ятниця, 01 Червня 2018 Днями в плавальному басейні Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» відбувся спортивний захід «Я вмію плавати!» серед вихованців 1-2 років навчання відділення плавання. Змагання проводили з метою визначення рівня підготовленості юних плавців. Для більшості учасників це був дійсно...

Переглядів: 385 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

До Дня захисту дітей на Львівщині відбувся міжобласний турнір з плавання До Дня захисту дітей на Львівщині відбувся міжобласний турнір з плавання Опубліковано: Четвер, 01 Червня 2017 Цими днями в Трускавецькому дитячо-юнацькому спортивному клубі «СПОРТОВЕЦЬ» в межах плану заходів Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України відбувся міжобласний турнір з плавання до Дня захисту дітей серед учнів 2006-2008 рр.н. У...

Переглядів: 667 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook