Період публікації:

від

до

Категорія:

Понад 350 дітей взяли участь у конкурсі дитячого малюнку

Опубліковано: Вівторок, 15 березня 2016 

min
max

На Львівщині завершився відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Участь у ньому цьогоріч взяли понад 350 дітей з області.

Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис.

За його словами, найкращий малюнок визначали серед 350 дитячих робіт. На виставці представили лише ті роботи, які відповідали чітким критеріям конкурсу.

До слова, усі роботи можна переглянути та оцінити на офіційному сайті Головного управлінням Держпраці у Львівській області. Переможець інтернет-голосування отримає гарантований приз від організаторів.

Нагородження переможців регіонального туру Конкурсу відбудеться під час святкування на Львівщині Всесвітнього дня охорони праці, який відзначають в Україні щорічно 28 квітня.

Зазначимо, що цей конкурс започатковано редакцією журналу «Охорона праці». Його проводять за підтримки Державної служби України з питань праці з метою популяризації питань охорони праці та виховання високої культури безпеки праці серед молоді.

Немає коментарів

Схожі статті:

Світ без насильства Світ без насильства Опубліковано: П`ятниця, 06 грудня 2019 28 листопада в Горішненській ЗОШ І-ІІ ст. Миколаївського району відбувся шкільний конкурс творчих робіт на тему: «Світ без насильства». Активну участь у конкурсі взяли учні 5-9 класів. Переможцями конкурсу стали: Ритаровська Анастасія – учениця 5 класу, Шумська Анастасія – учениця 6 класу, Лавренців...

Переглядів: 944 Коментарів: 0

Відділи освіти

Студентка Львівського кооперативного коледжу – переможниця конкурсу малюнків «Охорона праці очима дітей» Студентка Львівського кооперативного коледжу – переможниця конкурсу малюнків «Охорона праці очима дітей» Опубліковано: Четвер, 23 травня 2019 Нещодавно у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся II-й Львівський форум з охорони праці під девізом «Безпечне і здорове майбутнє праці», присвячений Всесвітньому дню безпеки та гігієни праці. Організаторами проведення заходу були: Головне управління Держпраці у Львівській області...

Переглядів: 481 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook