Період публікації:

від

до

Категорія:

Перший студентський конкурс «Кращі кулінари-2016» Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу (фото)

Опубліковано: Четвер, 24 березня 2016 

min
max

15-16 березня 2016 року відбувся фінальний етап І студентського конкурсу «Кращі кулінари-2016» Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу.

Партнером конкурсу стала Асоціація кулінарів «ЗАХІДНА ШЕФ ГРУПА» (WCG).

Зміст конкурсу – це приготування страви в присутності журі та презентація страви на виставкових стендах.

У конкурсі взяли участь ініціативні, професійні, амбітні, тобто  найкращі студенти коледжу.

Головною концепцією конкурсу був особливий демократичний підхід до вибору страви і свого керівника та участі в конкурсі всіх охочих І-ІІІ курсів навчання професій «Кухар», «Кондитер», спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Організатори конкурсу ставили своїм головним завданням:

  • виявлення та підтримку обдарованої молоді, інтеграції кулінарного мистецтва України в міжнародний культурний простір, відродження і розвиток української кухні;
  • визначення кращих студентів-кулінарів коледжу;
  • пропаганда новітніх технологій та сучасних харчових продуктів;
  • розвиток творчих підходів до кулінарного мистецтва.

Конкурс проводиться в номінаціях:

  • Холодні страви і закуски
  • Основна страва Риба
  • Основна страва М’ясо
  • Основна страва Птиця
  • Основна вегетаріанська страва
  • Десерти

Переможці та призери Конкурсу визначалися журі в кожній номінації окремо за кількістю набраних ними балів.

Львівський професійний коледж щиро вдячний суддям конкурсу, які погодилися взяти участь у нашому святі професійної майстерності. Конкурс був проведений на високому рівні завдяки професіоналізму суддівського корпусу:

  • Голова журі – Сушко Євген, Президент Асоціації кухарів «Західна шеф група», шеф-кухар ресторану «Цитадель»
  •   Сподарик Петро, шеф-кухар ресторану «Старий рояль»
  •   Слонопас Андрій, шеф-кухар ресторану «Королівська пивоварня»
  •   Ліско Микола, су-шеф ресторану «Рафаель»
  •   Сидор Дмитро, су-шеф ресторану «Старгород»
  •   Кухарський Ігор, су-шеф ГРК «Арламов»
  •   Тоган Юрій, су-шеф ресторану «Арена Львів»

Переможці Конкурсу отримали право презентувати Україну на міжнародних конкурсах, що організовуватиме WCG, та гарну нагоду опублікувати технології своїх фірмових страв у збірнику «Креативна кухня», який буде виданий за сприяння адміністрації коледжу. 

Переможці та призери Конкурсу були нагороджені дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів і медалями Львівського професійного коледжу та WCG.

Всі охочі мали змогу насолоджуватися конкурсом, спостерігаючи за он-лайн трансляцією та оглядаючи страви в холі коледжу.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 815 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 645 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook