Період публікації:

від

до

Категорія:

Латиської мови навчатимуть у Франковому університеті

Опубліковано: Четвер, 24 березня 2016 

min
max

На базі факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка стартують студії з латиської мови та латвійської культури.

Запрошуємо до участі студентів, які вже вивчають латиську мову, а також усіх охочих вивчати мову, літературу та культуру народу Латвії, брати участь у спільних проектах, які передбачають поїздки до Балтійського регіону.

По завершенню курсу Ви зможете в Ризі скласти іспит на знання мови й отримати сертифікат Латвійського університету.

Зустріч із викладачем щопонеділка о 13.50 та щоп’ятниці о 18.00 в ауд. 104 на факультеті міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка за адресою: вул. Січових Стрільців, 19.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівські студенти придбали автомобіль для військових в АТО Львівські студенти придбали автомобіль для військових в АТО Опубліковано: Четвер, 30 липня 2015 Студенти ЛНУ ім. Франка за кілька місяців зібрали понад 64 тисячі гривень. За них придбали позашляховик, який вже сьогодні поїде до військових в зону АТО. Також студентам вистачило грошей, аби автомобіль відремонтувати та придбати запасні покришки. Щоб зібрати гроші, студенти організували благодійні...

Переглядів: 2044 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook