Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівські студенти вибороли призові місця на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт в Одесі

Опубліковано: Середа, 30 березня 2016 

min
max

23-25 березня 2016 року в Одеській національній академії зв'язку ім. О.С. Попова було проведено II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з технічних наук спеціальностей «Телекомунікаційні системи та мережі» та «Інформаційні мережі зв’язку». Національний телеком-оператор Київстар традиційно підтримав проведення конкурсу в рамках своєї соціально-освітньої програми «Make Your Mark» («Зроби свій внесок»).

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України конкурс проводився на базі Одеської академії зв'язку в сьомий раз. Цього року до участі в конкурсі були надіслані 30 робіт студентів та студентських колективів з 12-ти вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з 7 міст України: Львова, Харкова, Києва, Одеси, Миколаєва, Сум, Чернівців.

На підставі рецензій та відкритого обговорення, галузева конкурсна комісія визначила 20 кращі робіт та запросила їх авторів до участі у підсумковій науково-практичній конференції для особистого захисту.

«Сьогодні сфера телекомунікацій – це одна з найбільш динамічних сфер світової економіки. Безумовно, основою ії розвитку є наука, а майбутнє телекомунікаційної науки формується саме в межах таких конкурсів студентських наукових робіт. Цього року ми побачили велику кількість цікавих інноваційних рішень, які, я сподіваюся, також знайдуть своє втілення. Ми дуже вдячні Київстар за підтримку талановитої молоді. Внесок цієї соціально-відповідальної компанії у розвиток студентської науки є свідченням того, що Київстар налаштований на підтримку майбутнього нашої країни», – говорить Вадим Каптур, проректор з наукової роботи Одеської національної академії зв'язку ім. О.С. Попова.

За результатами захисту, автори кращих робіт були нагороджені дипломами. Дипломи I ступеня отримали Богдан Киричук від НУ «ЛП» (м. Львів), Михайло Константинов, Юлія Польна від ОНАЗ ім. О.С. Попова (м. Одеса). Дипломи II ступеня здобули Володимир Андрущак від НУ «ЛП» (м. Львів) та Герман Бочаров від ОНАЗ ім. О.С. Попова (м. Одеса). Дипломами III ступеня були нагороджені Юрій Дончик від ХНУРЕ (м. Харків) та Іван Іщенко, Наталія Гвоздецька від НТУУ «КПІ» (м. Київ).

На церемонії нагородження представники Київстар вручили студентам-переможцям спеціальні премії, крім того, нагороду в окремій номінації «Глибокі теоретичні знання» отримав Дмитро Оркуш, студент ОНАЗ ім. О.С. Попова. Організатори заходу також порадували учасників конкурсу оглядовою екскурсією центром Одеси.

«Київстар не перший рік підтримує талановиту молодь, вони - наше майбутнє та потенціал нашої держави. Кожного року в нас проходять виробничу практику багато студентів з різних ВУЗів по всій Україні та ми дуже раді надати можливість отримати знання на практиці та перейняти досвід від кращих експертів в галузі телекомунікацій», – розповідає Ксенія Кекерчені, Менеджер з управління персоналом Київстар.

Немає коментарів

Схожі статті:

EducationUA: отримай гранд на навчання в розмірі 20 тисяч гривень EducationUA: отримай гранд на навчання в розмірі 20 тисяч гривень Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 Студентів Львівщини запрошують до участі у соціальній програмі EducationUA 2019-2020, яка пропонує студентам за допомогою конкурсної основи отримати матеріальну винагороду, показавши свої академічні успіхи. Офіційними організаторами та грантодавцями проєкту є компанії SMMdriver, AutoFrom, KarnoEnergy,...

Переглядів: 1465 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Вони боролись до загину (фото) Вони боролись до загину (фото) Опубліковано: Понеділок, 03 лютого 2020 29 січня у Лівчицькій спецшколі вшановували події кінця 1918 року, коли юні захисники Української Народної Республіки власною кров'ю вписали нову героїчну сторінку в історії українського визвольного руху - бій під Крутами. Вчителем Тюк Л.Й. проведено урок пам'яті "Крути - бій за незалежність". Учні переглянули...

Переглядів: 683 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook