Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові відкрили III Міжнародну виставку «Вища освіта – 2016»!

Опубліковано: П`ятниця, 01 квітня 2016 

min
max

Сьогодні, 1 квітня, у Львівському палаці мистецтв відбулося відкриття III Міжнародної виставки «Вища освіта — 2016». Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України, яку вже втретє проводять у місті Львові. Цього року у виставці взяло участь близько півсотні вітчизняних та закордонних ВНЗ, серед яких 35 навчальних закладів Польщі.

Організували виставку: Міжнародний освітній центр за підтримки Львівської Торгово-Промислової Палати, Департаменту освіти та науки ЛОДА, Управління освіти Департаменту гуманітарної політики ЛМР.

У відкритті виставки взяли участь: Ольга Бриницька, головний спеціаліст сектора освітньої політики Управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради; Владзімеж Сульгостовскі, радник консула Генерального консульства Республіки Польща у Львові; Володимир Коруд, віце-президент Львівської Торгово-Промислової Палати; Галина Бохонко, директор Міжнародного освітнього центру. Дивували учасників та відвідувачів освітньої виставки Дитячий хореографічний колектив “Перлина”, танцювальний колектив ЗСШ № 92 під керівництвом Степана Рибака.

“Ми розуміємо, що без освічених працівників, бізнес та економіка не буде розвиватися. Потрібні добрі економісти, маркетологи, добрі менеджери, але потрібні добрі інженери, техніки. Потрібні ті, хто буде керувати підприємствами. Але для нас важливо, щоб і гуманітарна освіта також активно розвивалася, була сучасною. Не може розвиватися економіка без бізнесу, але й без освітнього культурного середовища це теж неможливо. — звернувся до відвідувачів під час відкриття виставки віце-президент ЛТПП Володимир Коруд. — Ми розуміємо, що іноземні виші — це конкуренція для наших закладів, але ми йдемо до Європи, до глобального світу, і ця конкуренція дає змогу підвищувати конкуренцію освітніх послуг. В результаті, ми отримаємо краших студентів, кращих викладачів і маємо отримати краще суспільство”.

Почесний гість освітньої виставки Владзімеж Сульгостовскі, радник консула Генерального конкусульства Республіки Польща у Львові, в свою чергу відзначив, що навчання в Польщі дає більші можливості для українських студентів і відкриває великі перспективи у майбутньому!

- Ця виставка дає можливість львівським школярам і студентам обирати навчальні заклади як і в Україні, так і закордоном, здобувати знання. І дуже б хотілося, щоб застосовували ці знання і навики тут, у нас в Україні, - додала Ольга Бриницька,головний спеціаліст сектора освітньої політики Управління освіти Департаменту гуманітарної політики ЛМР.

В перший день виставки учні та студенти міста відвідали майстер-клас із ефективного вивчення іноземних мов від мовної школиeWords, побували на презентаціях ВНЗ Польщі від програми «Study in Poland», а також мали нагоду проконсультуватись у представників різних навчальних закладів щодо освітніх пропозицій, можливостай навчання за кордоном, стипендій чи стажувань.

Кожен відвідувач виставки “Вища освіта — 2016” має шанс стати власником планшета Samsung Galaxy від Міжнародного освітнього центру, якого визначатимуть 2 квітня о 17.00 у другий день виставки.


Додаткова інформація на сайті: http://educenter.com.ua/ua/ або за тел. (Міжнародний освітній центр) тел. (032) 245-52-12, контактна особа Наталія Тимків, менеджер виставки 097-46-56-456, email: info@educenter.com.ua

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook