Період публікації:

від

до

Категорія:

Посол Канади відвідає Львівський ветеринарний університет

Опубліковано: Понеділок, 04 квітня 2016 

min
max

4-5 квітня у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького відбудеться міжнародна конференція «Кооперативи – минуле, сьогодення, майбутнє. Розвиток і дух громади». Відбувається вона за ініціативи та підтримки Посла Канади в Україні.

Її організовують Львівська аграрна дорадча служба та ЛОО СОК «Рівноправність» за ініціативи посольства Канади в Україні та кооперативної організації SOCODEVI в рамках проекту «Розвиток молочного бізнесу в Україні».

У конференції братимуть участь лідери кооперативного руху в Україні та з-за кордону, науковці, дослідники кооперації, церковні лідери і діячі, представники української діаспори, громадських організацій. В офіційному відкритті конференції візьмуть участь Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, заступник Міністра аграрної політики і продовольства України Владислава Рутицька, керівництво Львівської області.

Учасники конференції обговорюватимуть наступні питання: історичні особливості розвитку кооперативів в Україні, досвід становлення кооперативів у різних країнах, співпраця церков з сільськими громадами щодо кооперації, сучасний досвід кооперації в Україні та Канаді, державна та місцева підтримка кооперації, обмін досвідом діяльності кооперативів.

Захід відбуватиметься 4-5 квітня, початок – о 10.00 год.

Місце проведення: м. Львів, вул. Пекарська, 50 (актова зала Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій).

Детальніше з програмою конференції «Кооперативи – минуле, сьогодення, майбутнє. Розвиток і дух громади» можна ознайомитись на сайті Львівської аграрної дорадчої служби: http://lads.com.ua.

За інформацією прес-служби ЛНУВМ та БТ імені С.З. Ґжицького

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти та викладачі Львівського університету біотехнологій реалізували громадський проект вартістю у півмільйона гривень Студенти та викладачі Львівського університету біотехнологій реалізували громадський проект вартістю у півмільйона гривень Опубліковано: Четвер, 11 квітня 2019 Студенти та викладачі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. Ґжицького реалізували громадський проект з покращення інфраструктури міста. Так, у парку вишу встановили різноманітне спортивне обладнання, скористатися яким вже зараз може кожен охочий. На...

Переглядів: 462 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Ваша майбутня професія потрібна нашій державі, - Олег Синютка у зверненні до першокурсників університету ветеринарії та біотехнологій Ваша майбутня професія потрібна нашій державі, - Олег Синютка у зверненні до першокурсників університету ветеринарії та біотехнологій Опубліковано: Понеділок, 03 вересня 2018 2 вересня першокурсники Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького склали урочисту присягу у студенти. Привітали студентів-першокурсників голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, директор агропромислового розвитку Львівської...

Переглядів: 475 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook