Період публікації:

від

до

Категорія:

Огляд-конкурс художньої самодіяльності «Творчості проміння золоте – 2016» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 08 квітня 2016 

min
max

5 квітня Перемишлянськй професійний ліцей на своїй сцені демонстрував глядачам не лише власну учнівську художню творчість, але й виступи талановитих виконавців і колективів Золочівського, Олеського, Поморянського професійних ліцеїв та Червоненського вищого професійного училища.

Мистецьке дійство проводилося в рамках організованого департаментом освіти і науки ЛОДА, відділом професійно-технічної освіти та Львівським державним палацом естетичного виховання учнівської молоді обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності «Творчості проміння золоте – 2016».

Свої таланти показали глядачам та журі 100 обдарованих дітей з різних видів та жанрів самодіяльного мистецтва: хореографії, вокалу, художнього читання прози та поезії, театрального мистецтва.

Бурхливими оплесками зустрічали глядачі кожен виступ юних талантів. Зворушили зал народні та патріотичні мотиви. А коли зазвучало акапельно та велично «Пливе кача…», глядачі одностайно, стоячи, віддали шану загиблим українським воїнам.

У конкурсі малих театральних форм «Арт і шок» були представлені не лише твори класичних та сучасних українських авторів, але й інсценізації за мотивами авторських робіт учнів профтехосвіти.

Немає коментарів

Схожі статті:

Таланти народжуються і процвітають (фото) Таланти народжуються і процвітають (фото) Опубліковано: Середа, 17 травня 2017 Щорічні огляди художньої самодіяльності стали своєрідним мистецьким іспитом для учнівської молоді профтехосвіти Львівщини, успіх якого свідчить, що таланти народжуються і процвітають. В цьому переконалися глядачі, які були присутні на заключному урочистому концерті «Зіркова хвиля» переможців обласного...

Переглядів: 599 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Відбувся заключний концерт обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності профтехосвіти Львівської області «Творчості проміння золоте – 2016» (фото) Відбувся заключний концерт обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності профтехосвіти Львівської області «Творчості проміння золоте – 2016» (фото) Опубліковано: П`ятниця, 20 травня 2016 Понад 30 років методисти Львівського державного палацу естетичного виховання учнівської молоді організовують проведення огляду-конкурсу колективів та окремих виконавців художньої самодіяльності професійно-технічних навчальних закладів Львівщини «Творчості проміння золоте – 2016», який є справжнім іспитом...

Переглядів: 3841 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook