Період публікації:

від

до

Категорія:

Міжвідомча робоча група обговорила проект Положення про гру «Джура»

Опубліковано: П`ятниця, 08 квітня 2016 

min
max

7 квітня у Міністерстві освіти і науки України відбулося перше засідання робочої групи з обговорення проекту Положення про Всеукраїнську систему дитячо-юнацьких національно-патріотичних військово-спортивних ігор «Джура».

У засіданні взяли участь начальник відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини Міністерства освіти і науки України Алла Середницька, директор Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Наталія Савченко, представники Міністерства молоді та спорту України, Міністерства оборони України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства культури України, Міністерства інформаційної політики України та громадських організацій.

Як зазначила начальник відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини МОН Алла Середницька, Міністерство освіти і науки організовує і впроваджує Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Джура» з 2003 року. Враховуючи вимоги сьогодення до патріотичного виховання дітей і молоді, пропозиції громадських організацій, а також прийняті нормативно-правові акти, чинне Положення цієї гри потребує вдосконалення.

Окрім того, щоб покращити організацію гри й надати їй системи виховної роботи, в проекті положення необхідно врахувати функції міністерств і відомств, які долучені до проведення гри.

Учасники засідання вирішили внести свої пропозиції до розробленого МОН проекту Положення про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл» («Джура»), а після доопрацювання винести проект на широке громадське обговорення та розмістити на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України.

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулося засідання обласного штабу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (фото) Відбулося засідання обласного штабу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (фото) Опубліковано: Четвер, 16 березня 2017 Сьогодні, 16 березня, в приміщенні департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації відбулася нарада з питань проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 2017. У заході взяли участь працівники органів управління освітою районів, міст обласного...

Переглядів: 1098 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Відбулося засідання штабу з проведення обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (фото) Відбулося засідання штабу з проведення обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (фото) Опубліковано: П`ятниця, 18 березня 2016 У четвер, 17 березня, у приміщенні департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації відбулося засідання штабу з проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Розпочав засідання директор КЗ ЛОР «Львівський обласний Центр краєзнавства,...

Переглядів: 10501 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook