Період публікації:

від

до

Категорія:

Школяр зі Сокальщини – серед переможців на конкурсі есе «Я – європеєць»

Опубліковано: Понеділок, 11 квітня 2016 

min
max

8 квітня в Посольстві Литовської Республіки в Україні відбулося нагородження переможців і призерів ІІІ Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць». Конкурс проходив у жовтні 2015 року – березні 2016 року. Всього у ньому взяло участь понад 4,5 тисяч учасників – учнів загальноосвітніх навчальних закладів, членів дитячих і молодіжних громадських організацій.

В урочистому нагородженні переможців і призерів Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць» взяли участь: заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, заступник Міністра культури України Ростислав Карандєєв, заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Микола Мовчан, голова Правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» Павло Горінов.

«Бути європейцем – це, насамперед, поважати загальнолюдські цінності, на яких ґрунтуються мораль, духовність, повага та людяність», – зазначив заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей.

«Знаємо, що мінімум як 4,5 тисячі молодих українців обговорюють тему «Я – європеєць», проводять тематичні дискусії, конференції, творчі вікторини. Конкурс дав ще один інформаційний поштовх замислитись про європейське минуле та майбутнє України. Упевнений, що ваш талант, вміння аналізувати та розмірковувати, дадуть можливість реалізовувати свої права, втілювати у життя свої задуми, а у дорослому житті – бути професіоналами своєї справи», – привітав учасників Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс.

«Було нелегко визначити переможців, адже кожне есе мало свою унікальну думку, відрізнялись стилі написання, кожен був по-своєму оригінальним. Члени журі намагались максимально об’єктивно та справедливо оцінити всіх учасників і присвятили цьому багато власного часу та зусиль – за що окремо хотілося б подякувати їм за їх наполегливість та самовіддачу!», – відмітив голова Правління Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» Павло Горінов.

Конкурс було організовано Посольством Литви в Україні, Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» за підтримки Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України.

Члени журі конкурсу визначили 350 кращих робіт, серед яких 25 есе посіли призові місця. Зокрема, дипломом за ІІІ місце у конкурсі нагороджено Бедь Богдана, члена гуртка «Євроклуб» Сокальського будинку дитячої та юнацької творчості Львівської області.

Переможці, які посіли перші місця, 19-23 червня 2016 року візьмуть участь у заохочувальній поїздці до Литовської Республіки.

Немає коментарів

Схожі статті:

Школярів та молодь запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі есе «Я – європеєць» Школярів та молодь запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі есе «Я – європеєць» Опубліковано: Вівторок, 27 вересня 2016 У вересні розпочався відбір робіт для участі у IV Всеукраїнському конкурсі есе «Я – європеєць». Участь у конкурсі можуть взяти учні 8-11 класів загальноосвітніх і вихованці позашкільних навчальних закладів, члени дитячих і молодіжних громадських організацій. Про це повідомляють у Міністерстві культури...

Переглядів: 1626 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Школярів запрошують до участі у конкурсі есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток» Школярів запрошують до участі у конкурсі есе «Моя майбутня професія: планування і розвиток» Опубліковано: П`ятниця, 01 лютого 2019 Навчаєшся у 10 класі? Вже знаєш, ким хочеш стати в майбутньому? Тобі цікаво познайомитись з топ-менеджерами підприємств, організацій та державних органів влади та почути реальні поради з планування та розвитку кар'єри? Тоді ця можливість саме для тебе! Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності»...

Переглядів: 619 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook