Період публікації:

від

до

Категорія:

У бібліотеках Львівщини триває проект НОК України #‎Olimpiclab‬ (фото)

Опубліковано: Вівторок, 12 квітня 2016 

min
max

Цими днями в приміщенні бібліотеки-філіалу № 26 ЦБС для дітей м. Львова за сприяння відділення НОК України у Львівській області та управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації відбулася чергова презентація проекту НОК України #‎Olimpiclab. Такий дитячий просвітницький захід було приурочено до відзначення Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру.

До участі у цій непересічній зустрічі, окрім семикласників загальноосвітніх шкіл № 51 та № 77 м. Львова, було запрошено також дітей з родин воїнів АТО, які мешкають переважно у Франківському районі м. Львова.

Діти, як активні читачі бібліотеки, з великою цікавістю ознайомилися з виступом виконавчого директора відділення НОК України у Львівській області, учасниці зимових Олімпійських ігор з гірськолижного спорту Христини Опьоли, стипендіата НОК України, учасниці Перших Юнацьких зимових Олімпійських ігор з санного спорту Галини Куречко та головного спеціаліста управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Ольги Любичанківської.

Особливо активну участь всі учасники заходу взяли в тематичній олімпійській вікторині. При цьому школярі, які продемонстрували найкращі знання, отримали олімпійські щоденники. А на згадку про такий захід усі учасники #‎Olimpiclab отримали пам’ятні значки із емблемою НОК України.

Зі свого боку завідувач бібліотеки Світлана Дубініна висловила щиру подяку за подаровані для бібліотеки книги олімпійської тематики від НОК України.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині презентовано новий проект НОК України #OlympicLab (фото) На Львівщині презентовано новий проект НОК України #OlympicLab (фото) Опубліковано: Четвер, 07 квітня 2016 З нагоди відзначення Міжнародного дня спорту на Львівщині презентовано новий проект Національного Олімпійського комітету України #OlympicLab, який реалізується за підтримки Міжнародного Олімпійського Комітету. З новим проектом мали змогу ознайомитись учні загальноосвітньої школи № 1 міста Львова....

Переглядів: 5898 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

На Львівщині успішно проведено Всеукраїнську нараду з представниками шкіл національної мережі закладів олімпійської освіти На Львівщині успішно проведено Всеукраїнську нараду з представниками шкіл національної мережі закладів олімпійської освіти Опубліковано: Середа, 16 жовтня 2019 Упродовж 10-11 жовтня на Львівщині за підтримки НОК України та відділення НОК України у Львівській області на високому організаційному та змістовному рівнях тривала дводенна нарада Олімпійської Академії України з директорами та представниками шкіл національної мережі шкіл олімпійської освіти, титульною...

Переглядів: 623 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook