Період публікації:

від

до

Категорія:

Дрогобицькі школярки стала переможницями Інтернет-олімпіади з основ економіки

Опубліковано: Вівторок, 12 квітня 2016 

min
max

Учениця 11 класу Дрогобицької спеціалізованої школи № 2 Ольга Регей стала переможницею ІІІ обласної Інтернет-олімпіади з основ економіки. Ще двоє учнів цієї школи вибороли дипломи ІІ і ІІІ ступенів.

Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на директора школи Ларису Панькевич.

Олімпіада, яку проводили Львівська комерційна академія спільно з департаментом освіти і науки обласної державної адміністрації, проходила в три тури. Учасниками першого туру були 165 учнів 10-11-х класів шкіл Львова та області.

Пройшовши обмежене в часі тестування, шестеро школярів дрогобицької школи стали переможцями І туру і взяли участь у наступному етапі. У ІІ турі учні мали можливість виконати наукові есе на актуальну тематику економічного розвитку м. Львова чи області, висловити власне бачення шляхів вирішення проблеми на обрані теми.

Учениця Ольга Регей набрала 92 бали зі 100 можливих, значно випередивши інших учасників олімпіади. Свою роботу «Можливості реалізації творчих ініціатив молоді Львівщини» вона презентувала на науковій конференції.

Дипломи ІІ та ІІІ ступеня отримали ще дві учениці школи № 2 – Олена Колінко та Ольга Лазарко, які представили на конференції дослідження про позитивні і негативні аспекти для розвитку області зовнішньої трудової міграції населення та перспективи Львівщина як знаного у світі туристичного регіону.

Цікаві ідеї прозвучали у виступах ще 19 учнів інших шкіл м. Львова та області.

Немає коментарів

Схожі статті:

Інтернет-олімпіада «На Урок» Інтернет-олімпіада «На Урок» Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 Інтернет-олімпіада «На Урок» Учні Бориславської санаторної школи - інтернату І -ІІІ ст. вже вкотре приймають участь у Всеукраїнській інтернет - олімпіаді з біології освітнього проєкту " На Урок". В осінній сесії перемогу здобуло дев'ятеро учнів 9-А класу, яких підготувала вчитель біології та екології...

Переглядів: 785 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні Горішненської ЗОШ – серед переможців всеукраїнської інтернет-олімпіади з математики Учні Горішненської ЗОШ – серед переможців всеукраїнської інтернет-олімпіади з математики Опубліковано: П`ятниця, 29 березня 2019 Впродовж 21 лютого – 12 березня в Україні тривала ІІІ Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На урок» з математики, до якої долучилися учні Горішненської ЗОШ І-ІІ ст.  Миколаївського району. Серед 11 учасників – 6 переможців: Раделіцька С. – І місце; Дмитрак О., Бас Х., Спас О. – ІІ місце; Шумська А., Гарасимів В....

Переглядів: 416 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook