Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині вчителі-математики з усіх куточків України змагаються за титул кращого педагога (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 15 квітня 2016 

min
max

У четвер, 14 квітня, на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулося урочисте відкриття третього (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Математика».

У конференц-залі коледжу зібралися кращі вчителі-математики з усіх куточків України.

До конкурсантів із вітальним словом звернулися заступник директора з науково-педагогічної роботи Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Микола Кацюба та головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Богдан Кудренко.

Начальник управління департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Світлана Книшик привітала учасників конкурсу та побажала їм професійного зростання й творчих надбань. «Участь у конкурсі такого рівня уже свідчить про те, що ви – найкращі», – зазначила вона.

Голова журі конкурсу, директор Фізико-математичного інституту Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, доктор фізико-математичних наук, професор Микола Працьовитий у своєму виступі наголосив на важливості професії вчителя математики. Він подякував колегам за наснагу та терпіння. «Журі буде принциповим і правдивим, а робота наша – прозорою і доброзичливою. Не усі ви станете переможцями, але головне те, що ви перезнайомитесь, наберетесь досвіду, потоваришуєте», – підкреслив голова журі.

Директор Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Роман Шиян також побажав перемог і визнання. «Допоки у школі існує такий предмет, як математика – доти існує і школа!», – наголосив Роман Шиян.

Зазначимо, що третій (заключний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Математика» проходитиме упродовж 14-22 квітня. На учасників очікують нелегкі випробування, а своєрідним «змагальним» майданчиком стане Львівська школа № 18. Підбиття підсумків та нагородження переможців планується 22 квітня.

Немає коментарів

Схожі статті:

Вчитель математики Бориславської ЗОШ стала дипломантом Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» Вчитель математики Бориславської ЗОШ стала дипломантом Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» Опубліковано: Вівторок, 26 квітня 2016 22 квітня на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулося підбиття підсумків та нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Математика». Фіналістів конкурсу привітав голова журі, директор Фізико-математичного...

Переглядів: 4838 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

У Львові названо претендентів на здобуття титулу «Учитель року – 2016» у номінації «Математика» У Львові названо претендентів на здобуття титулу «Учитель року – 2016» у номінації «Математика» Опубліковано: Вівторок, 19 квітня 2016 Упродовж 14-22 квітня у Львові проходить третій (заключний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» у номінації «Математика». Конкурс проводиться в очній формі у два етапи: відбірковий та фінальний. Під час відбору до фіналу 25 конкурсантів пройшли такі випробування як «Інтернет-ресурс...

Переглядів: 5973 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook