Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині визначено школярів-переможців турніру «Що? Де? Коли?»

Опубліковано: П`ятниця, 22 квітня 2016 

min
max

10 квітня 2016 року у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини відбувся обласний XVIII Чемпіонат інтелектуальних змагань «Що? Де? Коли?» серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів. Організатори заходу – департамент освіти і науки облдержадміністрації, Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості, Центр творчості дітей та юнацтва Галичини та обласна Мала академія наук.

На змаганнях було представлено 32 команди (понад 200 школярів) загальноосвітніх навчальних закладів міст Львова, Червонограда, Трускавця. Сокальського, Бродівського, Радехівського, Кам'янка-Бузького, Мостиського, Городоцького, Яворівського, Пустомитівського, Жидачівського, Дрогобицького та Старосамбірського районів. У напруженій боротьбі перемогу у турнірі здобула команда . «Дивергенти» Жидачівського НВК. На другому місці команда «Ліга Джентльменів» Червоноградського БДЮТ. Третьою фінішувала команда «Феміда» Трускавецької СЗШ №3.

Переможці турніру та його учасники нагороджені кубками та почесними дипломами департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook