Період публікації:

від

до

Категорія:

Завтра відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури

Опубліковано: Середа, 04 травня 2016 

min
max

5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок ЗНО – об 11:00.

В Українському центрі оцінювання якості освіти нагадують, що вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

  • Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності Сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.

На інформаційних сторінках учасників розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України. Випускникам рекомендують заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО, що розміщені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

В УЦОЯО звертають увагу, що до регіональних центрів оцінювання якості освіти повертаються конверти із Сертифікатом ЗНО та інформаційними матеріалами, які вчасно не були отримані учасниками у поштовому відділені за місцем проживання. Для отримання Сертифіката особа має звернутися до відповідного регіонального центру, який проводив реєстрацію для участі в ЗНО.

Абітурієнтам рекомендується мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

У центрі нагадують, що протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Немає коментарів

Схожі статті:

Учасників ЗНО з української мови і літератури пускатимуть без перепусток Учасників ЗНО з української мови і літератури пускатимуть без перепусток Опубліковано: Середа, 04 травня 2016 У зв'язку із нестабільною роботою опції «Інформаційна сторінка» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, за допомогою якого учасники ЗНО мають роздрукувати запрошення-перепустки для участі у тестуванні, в Українському центрі оцінювання якості освіти ухвалено рішення, що учасників ЗНО 5 травня...

Переглядів: 4478 Коментарів: 0

Випускникам шкіл

Відбувся І етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2018" у номінації "українська мова і література" Відбувся І етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2018" у номінації "українська мова і література" Опубліковано: Четвер, 25 січня 2018 Учительська праця - це не професія, це - покликання.  Важким і достойним є вміння навчати. Вчити всі вміють, а навчати можуть тільки достойні. В. Сухомлинський говорив: “Вчительська професія, - це людинознавство, постійне, те, що ніколи не припиняється, проникнення у складний духовний світ людини....

Переглядів: 709 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook