Період публікації:

від

до

Категорія:

Учнів та студентів запрошують до участі у конкурсі молодіжних проектів «Як зробити історію України цікавою для молоді»

Опубліковано: Понеділок, 16 травня 2016 

min
max

З 1 травня по 24 серпня за ініціативи Всеукраїнської громадської організації «Наукове гуманітарне товариство» та підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» проводиться Всеукраїнський конкурс молодіжних проектів «Як зробити історію України цікавою для молоді».

Мета конкурсу – пошук нових методик популяризації історії України в цілому або її окремих епізодів.

До участі запрошуються учні загальноосвітніх шкіл, вихованці позашкільних та студенти вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації віком від 15 до 25 років.

У рамках конкурсу будуть визначатися кращі молодіжні проекти в категоріях: «Нові технологічні засоби популяризації історії (Інтернет-технології, ІТ, гаджети)», «Соціальні мережі для популяризації історії», «Історія рідного краю в контексті історії України», «Родинна історія (генеалогія, усна історія)», «Меморіально-мистецькі акції».

Детальніша інформація надається за телефоном: (044) 248-21-38 – Дейдиш Лариса Анатоліївна.

Додаток:

Немає коментарів

Схожі статті:

Учні НРЦ  «Левеня» пам'ятають про подвиг Героїв Крут Учні НРЦ «Левеня» пам'ятають про подвиг Героїв Крут Опубліковано: Субота, 01 лютого 2020 Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього... Учні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» пам'ятають Героїв Крут. 29 січня 2020 року діти виготовляли газету, розмальовували символічні серця в знак пам’яті про сміливих юнаків.

Переглядів: 581 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Символічні українські соняхи в пам'ять про Героїв Крут в НРЦ  «Левеня» Символічні українські соняхи в пам'ять про Героїв Крут в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Субота, 01 лютого 2020 Подвиг українських юнаків під Крутами, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії як символ національної честі. Ця героїчна й водночас трагічна подія знаменувала початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомлення нашого права жити...

Переглядів: 513 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook