Період публікації:

від

до

Категорія:

Відкриття навчально-практичного центру поліграфічного виробництва з використання обладнання ТОВ «XEROX (Україна) ЛТД» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 13 травня 2016 

min
max

12 травня 2016 року у Державному навчальному закладі «Ставропігійське вище професійне училище м. Львова» з метою забезпечення сучасних освітніх технологій для підготовки фахівців у галузі поліграфії відбулося відкриття Навчально-практичного центру поліграфічного виробництва з використання обладнання ТОВ «Xerox (Україна) ЛТД».

Центр працюватиме на постійній основі і забезпечуватиме слухачів та учнів новітньою, спеціально підготованою програмою навчання.

У відкритті Навчально-практичного центру взяли участь директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Олександра Небожук, депутат Львівської міської ради Максим Коляда, начальник відділу освіти управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Леся Васюта, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти Львівської області Валентина Гузюк, а також представники ТОВ «Xerox – Україна», зокрема начальник відділу партнерських операцій Болдирєв Олег, керівник відділу прямих продаж Холод Ігор, менеджер з питань регіонального розвитку Чуйко Наталія, аналітик Потипака Микола.

Хочемо зазначити, що це не перший навчально-практичний центр, що діє у Ставропігійському ВПУ м. Львова. У 2014 році відбулося відкриття Навчально-практичного центру з підготовки і підвищення кваліфікації майстрів за сучасними технологіями та матеріалами групи «Sniezka».

Вимоги роботодавців до професійно-кваліфікаційного рівня робітників зумовлюють необхідність модернізації та подальшого розвитку системи професійно-технічної освіти, здатної адекватно реагувати на потреби ринку праці, а звідси випливає необхідність постійного розвитку навчального закладу щодо надання професійної освіти громадянам.

Відкриття Навчально-практичного центру присвячено ювілею Державного навчального закладу «Ставропігійське вище професійне училище м. Львова» (430-річчю освітньої і друкарської діяльності).

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 815 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 645 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook