Період публікації:

від

до

Категорія:

Участь ХПТУ ім. Й.П.Станька у фестивалі «Великодні дзвони – 2016» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 13 травня 2016 

min
max

Свої досягнення у професійному зростанні продемонстрували учні ДНЗ «ХПТУ ім. Й.П.Станька» на традиційному святі професійно-технічної освіти Львівщини «Великодні дзвони, 2016». Щорічний фестиваль професій проходив на площі біля пам’ятника Великому Каменяреві, де кожен навчальний заклад намагався представити свої здобутки.

Наше училище презентувало мешканцям і гостям міста Лева віковічну спадщину Яворівщини – народні ремесла. Майстер-класи з рогозоплетіння, різьби і розпису по дереву неабияк зацікавили широкий загал відвідувачів та були помічені об’єктивами телеканалів України – СТБ, 24 каналу та Львівської ТРК.

Урочистості пройшли за участю голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки та директора департаменту освіти і науки ЛОДА Олександри Небожук.

Свято носило і профорієнтаційний характер, тож, сподіваємося поповнити ряди учнів училища новими талановитими особистостями, спраглими до навчання і розвитку здібностей, дарованих Богом.

Також, учні ДНЗ «ХПТУ ім. Й.П.Станька», долучилися до проведення Святоюрського ярмарку, який проходив на подвір’ї Собору святого Юра у Львові, у день престольного празника. Історія подібних заходів сягає 17 століття. Щороку на ярмарок прибували майстри місцевих народних ремесел. Тож, прагнучи відтворити давні традиції, організатори запросили митців, здатних передати вміння у промислах, притаманних середньовічному Львову. Учні нашого училища Дацко Ольга і Сомик Марта під керівництвом майстра виробничого навчання Дюг Наталії Володимирівни провели майстер-клас із різьби по дереву та розпису дерев'яної іграшки, зокрема великодньої писанки.

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 812 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 643 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook