Період публікації:

від

до

Категорія:

Односеместрове навчання на Філософському факультеті Братиславського Університету імені Коменського для студентів лекторатів словацької мови і культури на 2016-2017 академічний рік

Опубліковано: Понеділок, 16 травня 2016 

min
max

З метою підтримки лекторатів словацької мови і культури за кордоном Міністерство освіти, науки, досліджень та спорту Словацької Республіки у співпраці зі «StudiaAcademicaSlovaca» – Центром словацької мови як іноземної та іншими кафедрами Філологічного факультету Братиславською Університету ім. Коменського надає пропозицію щодо участі в односеместровому навчанні на Філософському факультеті Братиславського Університету ім. Коменського для студентів лекторатів словацької мови і культури, за навчальною програмою словакістика, в зимовому семестрі 2016/2017 академічного року.

Заявки на участь у навчальній програмі приймаються на електронну пошту: sas@fphil.uniba.sk до 31 травня 2016 року. Заявки можуть подавати лише ті студенти, які ще не брали участь у програмі.

Умови участі:

  1. Студентів обирає відряджений Міністерством ОНДС CP лектор словацької мови і культури разом із українськими викладачами-словакістами.
  2. Кожен лектор делегує студентів-словакістів: 1 студента та 2 запасних / 1 студента та 1 запасного, – не раніше, ніж після закінчення ними 1-го курсу бакалаврського рівня навчання (студент повинен володіти словацькою мовою на рівні В1).
  3. Лектор встановлює черговість участі обраних студентів. У разі невикористання місця іншими лекторатами, перший запасний студент переходить до числа основних претендентів (тобто, від одного лектора можуть брати участь два претенденти); другий запасний студент буде делегований у разі відмови основного претендента.
  4. Обрані студенти повинні заповнити форму заявки з мотиваційним листом, підписати згоду на обробку персональних даних та надіслати ці документи не пізніше 31 травня 2016 року на e-mail: sas@fphil.uniba.sk.
  5. У разі прийняття студент отримає письмове повідомлення про прийняття, що є підставою для отримання стипендії Міністерства ОНДС СР: для І та II освітньо-кваліфікаційного рівня вищої освіти 280 Євро на місяць, для III освітньо-кваліфікаційного рівня вищої освіти 330 Євро на місяць, яку щомісяця виплачуватиме Філологічний факультет Братиславського Університету ім. Коменського.
  6. Проживання для студентів забезпечує Філологічний факультет Братиславського Університету ім. Коменського в студентському гуртожитку, вартість проживання та харчування студент сплачує самостійно, із суми наданої стипендії.

Контактна особа: Вероніка Чемешова (Veronika Cemesovä), адміністратор програми (e-mail: veronika.cemesova@uniba.sk).

Детальна інформація в інформаційному бюлетені.

Немає коментарів

Схожі статті:

Уряд Словаччини запрошує українців на навчання або стажування – стартував прийом заявок Уряд Словаччини запрошує українців на навчання або стажування – стартував прийом заявок Опубліковано: Вівторок, 10 вересня 2019 Українських студентів, аспірантів, викладачів вишів та дослідників запрошують пройти навчання, дослідницьке або лекційне стажування у Словаччині. Воно відбуватиметься в межах Національної стипендіальної програми, а відібрані учасники стануть стипендіатами Уряду Словацької Республіки. Термін подачі...

Переглядів: 556 Коментарів: 0

Вища освіта

Триває прийом заявок на навчання або стажування у вишах Латвії – податися можуть студенти та науковці Триває прийом заявок на навчання або стажування у вишах Латвії – податися можуть студенти та науковці Опубліковано: П`ятниця, 01 березня 2019 Державне агентство з питань розвитку освіти Латвійської Республіки пропонує українським студентам та вченим продовжити навчання або дослідження у закладах вищої освіти Латвії. Програма буде реалізована у 2019/2020 навчальному році. Пропозиція поділена на три блоки: стипендії на навчання для...

Переглядів: 391 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook