Період публікації:

від

до

Категорія:

Відкритий відбірковий тур чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики макіяжу та нарощування і декорування вій «Чемпіонат Заходу «Золотий лев-2016» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 17 травня 2016 

min
max

12- 14 травня 2015 року у м. Львові у виставковому центрі «Південний – ЕХРО» відбулася 8-а Національна виставка індустрії краси «Дзеркало моди Львів – 2016». В рамках виставки традиційно проходив Відкритий відбірковий тур чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики, макіяжу та нарощування і декорування вій «Чемпіонат Заходу «Золотий лев-2016».

У цьому заході взяли участь 94 учні та 8 майстрів виробничого навчання із 7 ПТНЗ Львівської області, зокрема: Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання та дизайну м. Львова, Сокальського ПЛ, Стрийського вищого професійного художнього училища, ВПУ №29 м. Львова, Львівського ВПУ побутового обслуговування, Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг, Червоненського ВПУ.

Учні та майстри виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів Львівщини показали високий рівень підготовки і здобули 47 призових місць у різних номінаціях, а саме: Львівського ВПУ побутового обслуговування - 28 місць; Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання та дизайну м. Львова - 17 місць; Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг - 1 місце; ВПУ № 29 м. Львова - 1 місце.

Майстри виробничого навчання які здобули перемогу у номінаціях:

Лиситчук Роксолана Володимирівна – Гран-Прі (ЛВПУ ПО):

І-місце – «Весільна зачіска»;
І-місце – «Стильні кудрі»;
ІІ-місце – «Коктельна зачіска з елементами плетіння «Нова коса».

Корицька Людмила Миколаївна (ЛВПУ ПО):

ІІ-місце – «Фантазійна зачіска з елементами пастижерних виробів»;
ІІІ-місце – «Авторська чоловіча стрижка, укладка BEST BARBER»;
ІІІ-місце – «Авторська жіноча салонна стрижка, укладка».

Коцюх Софія Романівна (ЛВПУ ПО):

І-місце – Художній розпис в коробочках «Посміхнись».

Кутинська Тетяна Романівна (ЛВПУ ПО):

ІІІ-місце – «Коктельна зачіска з елементами плетіння «Нова коса».

Надич Наталія Василівна (МЦ ПТО ХМД):

ІІІ місце «Стильні кучері»;
ІІ місце «Коктейльна зачіска з елементами плетіння «Нова коса».

Онопченко Оксана Михайлівна (МЦ ПТО ХМД):

ІІ місце «Коктейльна зачіска з елементами плетіння «Нова коса» – юніори.

Переможці – учні і майстри виробничого навчання перукарського профілю цих навчальних закладів відзначені дипломами та подарунками.

Учнів-призерів підготували такі майстри виробничого навчання:

Хома Антоніна Броніславівна (МЦ ПТО ХМД);
Гнатів Юлія Ярославівна (МЦ ПТО ХМД);
Галамага Мирослава Павлівна (МЦ ПТО ХМД);
Онопченко Оксана Михайлівна (МЦ ПТО ХМД);
Чура Надія Миколаївна (МЦ ПТО ХМД);
Горнецька Василина Романівна (МЦ ПТО ХМД);
Тетерко Ірина Леонідівна (ЛВПУ ПО);
Кудла Ірина Ярославівна (ЛВПУ ПО);
Кутинська Тетяна Романівна (ЛВПУ ПО);
Потурай Анна Володимирівна (ЛВПУ ПО);
Кравець Оксана Іванівна (ЛВПУ ПО);
Коцюх Софія Романівна (ЛВПУ ПО);
Домбровська Ірина Володимирівна (ЛВПУ ТСП);
Жаб’як Олена Федорівна (ВПУ № 29 м. Львова).

Колектив МЦ ПТО ХМД нагороджений дипломом за командну участь у відкритому відбірковому турі Чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики, макіяжу та з нарощування і декорування вій.

Гран-Прі – отримало Львівське ВПУ побутового обслуговування, як найкращий навчальний заклад який здобув найбільшу кільківсть призових місць на Чемпіонаті України «Золотий лев».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 815 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 645 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook