Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівська політехніка запрошує на фінал Всеукраїнського конкурсу інноваційних start-up проектів ІТ-студентів

Опубліковано: Четвер, 19 травня 2016 

min
max

20 травня ц.р. в Національному університеті «Львівська політехніка» пройде фінал Всеукраїнського конкурсу інноваційних start-up проектів студентів ІТ-напрямів підготовки «ІТ-Еврика! Україна». Одним із співорганізаторами його є кафедра програмного забезпечення Львівської політехніки. Конкурс проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України в рамках міжнародного Tempus-проекту NEFESIE «Національна освітня інфраструктура вдосконалення інноваційної та підприємницької діяльності ІТ-студентів».

Відкриття конкурсу відбудеться в актовій залі головного корпусу університету (вул. С. Бандери, 12). Початок о 9 годині 30 хвилин.

Ключовою метою конкурсу є популяризація інноваційної і підприємницької діяльності ІТ-студентів та об’єднання зусиль вищих навчальних закладів та ІТ-компаній у розвитку творчого потенціалу майбутніх фахівців.

У конкурсі, фінал якого відбудеться у Львівській політехніці, взяли участь 205 команд студентів з різних вищих навчальних закладів України. Експертною комісією обрано 10 кращих інноваційних ІТ-проектів. Переможцями першого етапу конкурсу стали команди Вінницького національного технічного університету, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут», Національного університету «Львівська політехніка», Харківського національного університету радіоелектроніки та Чорноморського державного університету імені Петра Могили.

Результати творчого змагання студентів оцінюватиме журі, до складу якого входять провідні фахівці шведських та українських ІТ-компаній, зокрема, Sigma Technology, Sigma Software, DataArt, Львівського ІТ Кластеру, а також викладачі Університету імені Ліннея (Швеція). Переможці отримають цінні призи від партнерів конкурсу компаній Sigma Software, Київстар та DataArt.

Учасники конкурсу матимуть змогу не лише представити проекти, але й знайти можливого інвестора для своїх інноваційних стартапів.

Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook