Період публікації:

від

до

Категорія:

У Самбірському районі планують створити шість опорних шкіл

Опубліковано: П`ятниця, 20 травня 2016 

min
max

Реформи, які впроваджуються в Самбірському районі Львівської області, вже торкнулися не лише охорони здоров’я, але й освіти.

Про це сьогодні, 20 травня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Зокрема, проектом передбачено створити на Самбірщині шість опорних шкіл І-ІІІ ступенів. А це у селах – Ралівка, Бісковичі, Баранівці, селищі Дубляни, містах Рудки, Новий Калинів.

За словами голови районної ради Віталія Кімака, у цих школах на сьогодні створені найкращі умови для отримання учнями високих знань, належного виховання. До того ж буде зміцнено їхню матеріально-технічну базу.

Водночас влада району вирішує питання довезення учнів з інших сіл на навчання до опорних шкіл. Зокрема, обласна рада в своєму бюджеті заклала відповідні кошти для придбання автобусів «Школярик». Вони, як це передбачено, насамперед виділятимуться тим районам, де створені об’єднані територіальні громади.

Нагадаємо, що в Самбірському районі таких об’єднаних громад наразі створено найбільше в області – вісім. Вони й матимуть шанс отримати автобуси «Школярик».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

"Ми чуємо тебе,Кобзарю, крізь століття" "Ми чуємо тебе,Кобзарю, крізь століття" Опубліковано: Понеділок, 11 березня 2019 Щороку, напередодні 9 березня, весь світ вшановує Великого Кобзаря України - Тараса Шевченка. У Меденицькій СЗШ І-ІІІ ст. святкування розпочалися переглядом і обговоренням відеофільму " Мій Шевченко" . 5 березня до школи завітали учасники ансамблю "Верховина" з літературно-мистецькою програмою "З Кобзарем...

Переглядів: 485 Коментарів: 0

Відділи освіти

Нестандартні уроки у Новошицькій СЗШ І ст. Нестандартні уроки у Новошицькій СЗШ І ст. Опубліковано: Понеділок, 05 листопада 2018 Останні два дні жовтня минули особливо цікаво для учнів Новошицької школи. Педагоги Віри Шиян та Оксани Ковалів здійснили проект-екскурсію. Школярі відвідали територію відпочинкового комплексу на березі річки, де провели  нетрадиційні уроки. Учителі подбали про правила безпеки та основи здоров’я....

Переглядів: 442 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook