Період публікації:

від

до

Категорія:

У Трускавці пройшли відкриті змагання з плавання «Перший старт» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 23 травня 2016 

min
max

Цими днями в плавальному басейні Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» проведено відкритий турнір з плавання «Перший старт» серед учнів 1-2 класів загальноосвітніх шкіл м. Трускавця.

Організатори змагань – Трускавецький ДЮСК «Спортовець» та Львівська обласна федерація морського багатоборства і акватлону. Змагання проводились з метою визначення рівня підготовленості юних плавців. Для більшості учасників це був дійсно перший старт та демонстрація освоєння навику з плавання.

У турнірі з плавання взяли участь також і вихованці дитячо-юнацької спортивної школи з м. Дрогобича.

На урочистому відкритті змагань директор ДЮСК «Спортовець» Любомир Мацькович привітав учасників змагань, подякував їм за активну участь у проведені заходу та побажав подальших спортивних досягнень. Голова Львівської обласної федерації морського багатоборства і акватлону Андрій Жгута ознайомив юних плавців з програмою змагань та умовами їх проведення.

Серед трускавецьких плавців найкращі результати продемонстрували вихованці відділення плавання ДЮСК «Спортовець»:

1 клас:

25 в/с дівчата – 1. Тимошенко Софія, 2. Жгута Олександра, 3. Стефанишин Поліна;

25 в/с юнаки – 1. Кирчей Станіслав, 2. Гавдяк Юрій, 3. Пасічник Василь;

25 н/с дівчата – 1. Тимошенко Софія, 2. Жгута Олександра, 3. Лукавецька Тетяна;

25 н/с юнаки – 1. Кирчей Станіслав, 2. Гавдяк Юрій.

2 клас:

50 в/с юнаки – 1. Савенко Назар, 2. Барков Дмитро, 3. Горбовий Дмитро;

50 н/с юнаки – 1. Савенко Назар, 2. Барков Дмитро, 3. Баран Владислав.

Підготували юних призерів тренери ДЮСК «Спортовець» Богдан Смеречинський, Олег Кирчей, Андрій Жгута та Степан Василенко.

Всі призери змагань нагороджені грамотами, а всі учні 1-х класів, які освоїли навик з плавання – іменними сертифікатами «Я вмію плавати».

Матеріал підготував Ігор Гургула, заступник директора ДЮСК «Спортовець»

Немає коментарів

Схожі статті:

До Дня захисту дітей на Львівщині відбувся міжобласний турнір з плавання До Дня захисту дітей на Львівщині відбувся міжобласний турнір з плавання Опубліковано: Четвер, 01 Червня 2017 Цими днями в Трускавецькому дитячо-юнацькому спортивному клубі «СПОРТОВЕЦЬ» в межах плану заходів Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України відбувся міжобласний турнір з плавання до Дня захисту дітей серед учнів 2006-2008 рр.н. У...

Переглядів: 669 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Відомий український плавець та народний депутат України Денис Силантьєв відвідав Трускавець (фото) Відомий український плавець та народний депутат України Денис Силантьєв відвідав Трускавець (фото) Опубліковано: Вівторок, 25 квітня 2017 Днями у Трускавецькому дитячо-юнацькому спортивному клубі «Спортовець» та в актовому залі НВК «СЗШ № 2 - гімназія» відбулася зустріч з депутатом Верховної Ради України, срібним призером Ігор Олімпіади з плавання Денисом Силантьєвим. У плавальному басейні ДЮСК «Спортовець» Денис Силантьєв презентував...

Переглядів: 892 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook