Період публікації:

від

до

Категорія:

Світ розваг, відкриттів та пізнання!

Опубліковано: Вівторок, 24 травня 2016 

min
max

14 травня 2016 року у Палаці Спорту м. Києва відбувся Всеукраїнський фестиваль ROBOTICA 2016 наймасштабнішого Дитячого архітектурного конкурсу творчих конструкцій із LEGO «Світ розваг, пізнання та відкриттів», в якому взяли онлайн-участь та гідно впоралися з усіма завданнями і команди дошкільних навчальних закладів міста Львова, а саме:

№29, №31, №69, №67, №187, №166, № 35, Барвінок.

Традиційно на фестивалі проходили олімпіада з робототехніки, а також наукові змагання FLL FIRST® LEGO® League для дітей віком від 9 до 14 років. Основні складові цих змагань – виступ роботів, робота над проектом і цінності FLL. Перед учасниками було поставлено актуальну проблему і діти мали запропонувати практичне інноваційне вирішення задачі.

Основним завданням конкурсу «Світ розваг, відкриттів та пізнання»» було розкриття запропонованої теми через конструювання архітектурної композиції. Ціллю проекту є розвиток архітектурних, дизайнерських здібностей та комунікативних навичок дітей шляхом командної роботи над спільним проектом.

Працюючи над проектом , поєднували інтелектуальний, соціальний та творчий розвиток дітей з метою як розширення знань дітей про тематичні парки  світу так і  сприяння розвитку вміння працювати в команді.

Море позитивних емоцій, заряд бадьорості на весь наступний рік, вагомий досвід, нові цікаві знайомства, купа подарунків – це далеко не все, що отримали учасники!

Нагадаємо, що З 2014 року Благодійний фонд LEGO Foundation надав 40 школам України понад мільйон кубиків LEGO і це стало початком неймовірного будівництва для українських школярів. Кожного року змінюється тема будівництва, до проекту приєднується все більше і більше учасників. За цей час у програмі брали участь більш ніж 30 000 дітей. Першою темою 2012 року були «Футбольні стадіони світу», наступними – «Школи майбутнього» та «Космічні технології».

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook