Період публікації:

від

до

Категорія:

Турківський професійний ліцей святкує ювілей (фото)

Опубліковано: Середа, 25 травня 2016 

min
max

20 травня 2016 року Турківський професійний ліцей відсвяткував 50-річний ювілей. Святкування відбулося в культурному центрі «Україна». У вестибюлі учасників свята гостинно зустрічала виставка технічної творчості. Тут були представлені і діючі макети електричних приладів і майстерно виконані столярні вироби, і неперевершені вироби з художньої різьби, і роботи з бісеру та народної вишивки.

Захід зібрав повний зал глядачів та вразив усіх особливою теплою атмосферою. Серед гостей заходу були  головний спеціаліст відділу професійно-технічної освіти у Львівській області Борисов Руслан Геннадійович, заступник голови Турківської райдержадміністрації Лило  Юрій Дмитрович, керівники підприємств, закладів, установ. Привітальною телеграмою та цінним подарунком працівників та учнів ліцею привітав голова обласної організації «Укрелектропрофспілки» Володимир Миколайович Яремчук. Та найпочеснішими гостями свята були, звісно, ветерани педагогічної праці.

Запашним короваєм зустріли вихованці закладу гостей з району та області. Урочистості розпочалися Державним Гімном України.

З першим вітальним словом до ліцейної громади звернувся  господар Турківського професійного ліцею Юричко Ярослав Володимирович. У своїй промові директор привітав присутніх з такою поважною ювілейною датою, подякував ветеранам освітньої галузі, педагогічним працівникам за довголітню сумлінну працю на ниві профтехосвіти та побажав їм міцного здоров’я та Божого благословення.

Багато щирих, теплих слів  на адресу  ліцею  та його господарів було сказано гостями свята. Вони побажали, аби педагогічна майстерність,  досвід і професіоналізм у справі підготовки та виховання підростаючого покоління і надалі служили зміцненню нашої рідної України.

      Виступили і ветерани педагогічної майстерності, які стояли біля витоків заснування ліцею. У своїх хвилюючих виступах вони розповідали історії становлення закладу та ділилися приємними спогадами.

Чимало добрих слів було сказано випускниками, які теж прийшли сказати слова вдячності тим, хто дав їм перепустку у самостійне  життя.

Урочисті вітання перепліталися з майстерно підготованими номерами. Учні ліцею декламували вірші про Україну. Звучали пісні «Рідне училище» «Пісня про вчителя» та ще інші музичні номери у виконанні учнів та випускників. Хореографічну композицію «Це моя земля» , «Український фольк» і зворушливий танець «З Україною в серці»  подарував присутнім танцювальний гурток ліцею. Потішила присутніх і «Картина сімейного життя Проні Прокопівни і Голохвастова - 30 років потому» у виконанні драматичного гуртка. Та справжнім сюрпризом для тих, хто завітав на свято, був виступ чоловічого хору ліцею та виступ духового оркестру.

Наприкінці концерту усіх  працівників ліцею привітали квітами, грамотами і  подяками за їх  багаторічну працю, любов і тепло, якими вони діляться з учнями, за сподвижницький труд, за те, що виховали тисячі достойних людей.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 818 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 650 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook