Період публікації:

від

до

Категорія:

Методичне об’єднання вчителів фізичної культури Львівщини (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 27 травня 2016 

min
max

Нещодавно в c. Твіржа Мостиського району відбулося засідання обласного методичного об’єднання вчителів фізичної культури Львівської області.

На засіданні були присутні голови міських та районних методичних об’єднань вчителів фізичної культури, заступник начальника Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Ярослав Гаврих, методист Мостиського райво Михайло Надибський, завідувач методичним кабінетом Мостиського райво Ірина Олексюк та директор Твіржанської ЗОШ Борис Чапак.

Розпочалася нарада з виступу методиста Мостиського районного методичного кабінету Надибського М.І. Він доповів про фізкультурно-оздоровчу та спортивно-масову роботу з учнями Мостиського району. Доповідь супроводжувалася слайдами.

Доповнив доповідь Надибського М.І. директор Твіржанської ЗОШ. Він розповів учасникам семінару про особисті погляди на фізичну культуру в селі, про новації в своїй школі.

Цікавою була доповідь голови обласного методичного об’єднання вчителів фізичної культури Ігоря Кубая. Він підбив підсумки роти обласного методичного об’єднання за 2015-2016 навчальний рік.

На завершення роботи обласного методичного об’єднання вчителів фізичної культури Ярослав Гаврих відзначив серйозне ставлення господарів до проведеної наради, підготовку роздаткового методичного матеріалу, особливу увагу звернув на питання військово-патріотичного виховання школярів.

За інформацією Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Немає коментарів

Схожі статті:

Методичне об’єднання вчителів фізики Давидівської ОТГ Методичне об’єднання вчителів фізики Давидівської ОТГ Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 25 лютого 2020р. відбулося методичне об’єднання вчителів фізики Давидівської ОТГ. Педагоги та учні Кротошинської школи відвідали Народний музей метрології та вимірювальної техніки і факультет електроніки ЛНУ ім. Франка. Контрастом для всіх було порівняння фізичного обладнання столітньої давнини та сучасного...

Переглядів: 674 Коментарів: 0

Відділи освіти

Методичне об’єднання спеціалістів НРЦ  «Левеня» Методичне об’єднання спеціалістів НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 12 січня 2020 10 січня 2020 року в НРЦ «Левеня» відбулося чергове планове засідання методичного об’єднання спеціалістів закладу: вчителів-дефектологів, вчителів-логопедів, практичних психологів та соціальних педагогів на досить актуальну тему: «Особливості використання інноваційних технологій на корекційно-розвиткових...

Переглядів: 1623 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook