Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівській політехніці пройде міжнародне англомовне тренінг-змагання Diamond BootCamp 2016

Опубліковано: Вівторок, 31 травня 2016 

min
max

4 червня 2016 року в Національному університеті «Львівська політехніка» підіб'ють підсумки першого етапу міжнародного англомовного командного тренінг-змагання Diamond BootCamp 2016. Проводиться воно в рамках міжнародного партнерства та співробітництва між Львівською політехнікою та всесвітньовідомою нідерландською компанією «Diamond FMS B.V.».

Проект  підтримують також дві інші нідерландських компанії «Elsman Group B.V.» та «Lely International N.V.». А переможці тренінг-змагання отримають головний приз — стажування у провідних компаніях Нідерландів.

Очікується, що змагання відвідають  власник  компанії «Diamond FMS B.V.» Нард Елсман та очільниця управління економіки Львівської міськради  Вікторія Довжик.

Метою тренінг-змагання Diamond BootCamp 2016 є формування сприятливого середовища для підготовки обдарованої молоді до вирішення фінансово-економічних завдань на рівні підприємства, міста чи регіону. Під час його проведення студенти-політехніки отримують компетентності практичного характеру у сфері побудови власного виробничого бізнесу та управління ним в умовах максимально наближених до реальності. Це можуть бути маркетингові дослідження, вивчення і врахування впливів зовнішнього та внутрішнього середовища, складання професійного бізнес–плану з використанням програмного забезпечення Diamond FMS, формування звітності з урахуванням міжнародних стандартів тощо.

Консультацію команд проведуть викладачі Національного університету «Львівська політехніка», що сформували групу експертів Diamond BootCamp. За результатами тренінг-змагань вони отримають сертифікат від нідерландської компанії як консультанти з бізнес-проблем.

Місце проведення тренінг-змагання:  актова зала головного  корпусу університету (вул. С. Бандери, 12).

Початок о 10 годині.

Місце проведення захисту проектів: ауд. 226 головного корпусу університету.

Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові на базі навчального закладу відкрили технологічну лабораторію Tech LabInno У Львові на базі навчального закладу відкрили технологічну лабораторію Tech LabInno Опубліковано: Середа, 30 жовтня 2019 На базі Львівської політехніки відкрили сучасну технологічну лабораторію Tech LabInno. Лабораторія покликана стати централізованим місцем інновацій для навчання, обміну досвідом у реалізації стартапів, створення умов прототипування та нових винаходів, яке працює у форматі FabLab. Участь у заході взяв...

Переглядів: 645 Коментарів: 0

Вища освіта

Першокурсниками Національного університету «Львівська політехніка» стали понад 5 тисяч абітурієнтів Першокурсниками Національного університету «Львівська політехніка» стали понад 5 тисяч абітурієнтів Опубліковано: Понеділок, 02 вересня 2019 Сьогодні, 2 вересня, у День знань, відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти Національного університету «Львівська політехніка». Зазначимо, що цьогоріч на перший курс в університет вступили понад 5 тисяч абітурієнтів. Участь в урочистостях взяв перший заступник голови Львівської обласної...

Переглядів: 616 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook